3 lingeriemerken die het ontdekken (en dragen) waard zijn

lingerie e1702634647349

Toru & Naoko

Lingerie is tegenwoordig niet alleen voor in de slaapkamer, al kan het de sfeer daar binnen no time naar een sensueler level tillen. Gooi die comfortabele hipster af en toe aan de kant voor wat luxe lingerie. Er zijn namelijk nog heel wat leuke merkjes te ontdekken. Het mag een duit kosten, maar je investeert wel in een prachtig kunstwerkje.

Je hoeft je lingerie tegenwoordig echt niet verborgen te houden. Pronk ermee met trots. Wat dacht je van dat vleugje kant dat onder een blazer naar voren komt? Of maak een krachtig statement met een bodysuit onder een licht doorschijnende jurk. De passie en liefde die voelbaar is bij onderstaande lingeriemerken, voel je ook terug aan je lijf.

Toru & Naoko lingerie

Toru & Naoko is een door vrouwen (100% latina’s) geleid merk dat sinds 2014 ethische en redelijk geprijsde luxe lingerie creëert. Elk kledingstuk wordt in eigen huis ontworpen en genaaid door een klein team van zeer bekwame naaisters in beperkte hoeveelheden. Daardoor weet je zeker dat je niet snel iemand met hetzelfde setje tegen het lijf loopt. Duurzaamheid is een van de kernwaarden van het bedrijf. Geweldig detail: Toru & Naoko maakt haar lingerie standaard in 6 maten, maar biedt ook gratis aangepaste maten en/of wijzigingen voor klanten buiten haar maatbereik. 

Ysé Paris

Oui oui, très jolie. Van prachtige galante bodysuits tot aan kittige iconische setjes. De afwerking is subliem. Bij Ysé moet je echt moeite doen om niet te slagen. In het manifest van dit lingeriemerk gaat het allemaal om ‘vrij zijn’. Jezelf vrij voelen om de ene dag sexy en de andere comfortabel te zijn. Je draagt deze lingerie altijd eerst voor jezelf en dán pas voor anderen. Een mooie gedachte waar wij graag in meegaan.

Het bovenstaande setje shop je voor ongeveer 95 euro.

Atelier M.

Oprichtster Marijke Dijkstra begon in 2020 met het ontwerpen van lingeriesets voor zichzelf en vrienden. Al snel werd het naar eigen zeggen een ‘allesverslindende obsessie’. Vanuit haar atelier aan de charmante Vossiusstraat wordt elk setje met liefde en aandacht voor detail gemaakt. Marijke ontwerpt de lingerie niet alleen om vrouwen zich sexy te laten voelen, ze wil hen ook in staat stellen zich zelfverzekerd, mooi en stralend te voelen. Op de website van Atelier M. stroom je van de ene sensuele droom naar de andere uiting van vrouwelijke schoonheid.

Het bovenstaande setje shop je (incl. garter, bralette en broekje) voor 200 euro.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte