Dit zijn de beste feestjes en festivals tijdens het paasweekend 2024

NSMBL 1 2023 10 31T122937.459

DGTL | Awakenings

Het lijkt nog ver weg, maar over een maandje staan we met z’n allen weer op een festivalterrein. Het paasweekend is jaarlijkse de officieuze aftrap van het festivalseizoen en wij zetten de beste feestjes op een rij.

Dit is ook meteen een kleine reminder om je tickets te halen, want deze feestjes verkopen in rap tempo uit.

De beste feestjes tijdens het paasweekend

Het paasweekend valt in 2024 in het weekend van vrijdag 29 tot maandag 1 april. Geen grap. Maandag vrij = goed feesten in het weekend.

DGTL Festival

Voor velen is DGTL het eerste festival van het jaar en dat enthousiasme is duidelijk voelbaar op de dansvloer. De line-up van dit jaar is ook legendarisch. We schreven er eerder al een lang artikel over, maar zullen ‘m hieronder kort samenvatten.

DGTL pakt uit met Âme & Dixon, KI/KI, Young Marco, Marlon Hoffstadt, FJAAK, Patrick Mason, Chris Stussy en nog vele anderen. Het festival vindt plaats op zaterdag en zondag, maar daarnaast heeft DGTL ook een avondprogramma dat al op vrijdag begint. Als je nog niet klaar bent, kan je het festival daar doorpakken.

Tickets voor DGTL en het avondprogramma bestel je hier.

Awakenings Easter Specials

Traditiegetrouw houdt Awakenings een aantal feesten in de Gashouder tijdens pasen. Op de plek en het moment dat het legendarische feest er begon in 1997. Ook dit jaar staat de crème de la crème van de internationale technoscene weer achter de draaitafels. Zo zijn onder andere Camelphat, Joseph Capriati, Dax J en Klangkuenstler geboekt voor de feesten op vrijdag en zaterdag.

Tickets voor de Easter feesten van Awakenings koop je hier.

Audio Obscura in The Loft

Heb je de afgelopen edities in januari gemist, dan heb je in het paasweekend de kans om het dikwijls in te halen. De feestjes van Audio Obscura in The Loft zijn iconisch – en wil je dus eens bezocht hebben. Niet alleen voor het indrukwekkende uitzicht, maar ook voor de intieme sfeer en goede muziek.

De line-up voor de paasweekender moet nog bekendgemaakt worden. Maar het team achter Audio Obscura kennende, gaat dat niet teleurstellen.

Pre-registreren voor tickets doe je hier.

Slapfunk x Unum x Bret

Slapfunk bij Bret belooft dikke pret. Op zondag 31 maart om 18:00 staat het knalrode Bret in thema van Slapfunk. Wie er komt draaien is nog niet bekend, maar verwacht een avond vol groovy houseknallers.

Tickets kopen doe je hier.

Ratherlost bij LOFI

Met de NYD editie vers in het geheugen, kondigen Ratherlost nu een tiende editie aan op de zondag en nacht van Pasen in Lofi’s Club en Colorfloor. Dj’s als Talisman, Luke Slater en Efdemin draaien tijdens het event.

Tickets kopen doe je hier.

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte