Influencer Elise Boers zet haar prachtige en dure huis te koop op Funda

ANP 353683779 e1654236728990

NOVUM COPYRIGHT FRANS VAN ZIJST

Altijd leuk om te doen, even koekeloeren in andermans huis. Of je nou ‘s avonds even gaat wandelen door de buurt, of dat je liever op het internet zoekt.. het blijft bijzonder om te zien hoe anderen wonen en het huis hebben ingericht. Influencer Elise Boers kocht een tijdje geleden samen met lover Wouter een prachtig huis in Amsterdam, maar het blijkt nu zo te zijn dat ze dit stulpje te koop hebben gezet. Mét een behoorlijk prijskaartje.

Amsterdam, hè.

Elise Boers zet huis te koop

Je kunt de blonde Elise vooral kennen van YouTube en Instagram, waar ze vaak samen met zus Vita en partner Wouter verschijnt. Elise beviel in 2019 van een tweeling en ze legde deze zware weg dan ook op een kwetsbare manier vast op beeld, iets waar veel mensen zich in herkenden. Waar ze vroeger vooral haar avonturen in New York liet zien, was ze nu opeens een moeder en dat was niet altijd even makkelijk. Inmiddels gaat het ontzettend lekker met het jonge gezin en wonen ze dan ook in een prachtig huis in de Amsterdamse Pijp.

Toch viel het @reality.fbi op dat Elise en Wouter daar niet willen blijven wonen. Het huis blijkt namelijk op Funda te staan! De mooie inrichting herken je meteen van de vlogs en Instagram Stories.

Benieuwd? Bekijk het huis HIER.

Nóg een opvallend ding: het prijskaartje. Want HOLY GUACAMOLE, wát een geld. Tuurlijk, een huis in Amsterdam mag wat kosten, maar dit zagen wij niet aankomen. Good for them.

We’re going to Ibiza

Ook valt het op dat Elise en Wouter momenteel op vakantie zijn naar Ibiza. Er wordt flink gespeculeerd.. gaan ze verhuizen? Emigreren? Naar het zonnige Spaanse eiland? Who knows. Geef ze eens ongelijk, toch? Of ze gaan gewoon lekker op vakantie, ook een mogelijkheid. We zijn heel erg benieuwd waar ze uiteindelijk terecht gaan komen.

https%3A%2F%2Fwww.beautify.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2022%2F06%2FIMG 6434Bron: IG @eliseboers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Zien: Influencer Elise Boers zet haar prachtige huis te koop en je kunt ‘t bekijken op Funda

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte