Disclaimer

Disclaimer

De informatie op https://schooonheid.nl is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt geleverd door https://schooonheid.nl en hoewel we ernaar streven om de informatie actueel en correct te houden, geven we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot https://schooonheid.nl of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op https://schooonheid.nl voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade of schade, of enig verlies of schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van https: //schooonheid.nl.

Via https://schooonheid.nl kunt u doorlinken naar andere websites die niet onder de controle van https://schooonheid.nl staan. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of onderschrijft de standpunten die erin worden geuit.

Er wordt alles aan gedaan om https://schooonheid.nl soepel te laten werken. https://schooonheid.nl neemt echter geen verantwoordelijkheid voor en is niet aansprakelijk voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van https://schooonheid.nl vanwege technische problemen buiten onze controle.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte