Waarom hebben Justin en Hailey Bieber zulke andere outfits aan?

NSMBL 1 2023 09 01T103829.695

ANP

Hailey Bieber en Justin Bieber wijken niet vaak van elkaars zijde. Thuis brengen ze veel tijd door, maar ook sociale events bezoeken ze samen. Toch valt één ding ons vaak op: de outfits van de twee geven elke keer een totaal ander gevoel.

Waar het lijkt alsof Hailey naar het Met Gala gaat, loopt Justin erbij alsof hij een flat white gaat halen bij Dunkin’ Donuts.

De outfits van Hailey en Justin Bieber

Ondanks dat ze hand in hand lopen, lijkt het alsof Hailey en Justin totaal verschillende plannen hebben – als we naar de outfits kijken. Waar Hailey veelal uitpakt en voor een elegante look gaat, kiest Justin telkens voor een comfy outfit. Ieder zo z’n ding.

Keer op keer zijn Hailey en Justin Bieber samen gespot in totaal verschillende ensembles en de massa heeft vragen: is Justin altijd underdressed? Of is Hailey een fanatieke overdresser? We nemen je mee aan de hand van een paar voorbeelden.

Justin Bieber And Hailey Bieber Out - NYC Roger Wong/INSTARimages/ABACAPRESS.COM

In dit recente voorbeeld van afgelopen maandag zien we een flinke vibe-clash in de outfits van Justin en Hailey. De grote vraag is: wat was de gelegenheid? Het stel is hier in New York voor een productlancering van Haileys Rhode Beauty. Ons oordeel is dus dat Justin in dit geval underdressed is.

Justin Bieber and Haily Bieber concert and then dinner Dario Alequin / Shutterstock / SplashNews.com

Door naar voorbeeld twee. We zien Hailey in een klassieke Balletcore look, terwijl Justin in een nonchalante outfit achter zijn vrouw aan slentert. Op deze avond ging het echtpaar romantisch uiteten in New York, om daarna naar een concert in het Forrest Hill Stadion te gaan. Hailey kleedde zich duidelijk op het eerste deel van de avondplanning, terwijl Justin zich liet leiden door het concertgedeelte. Wat dat betreft staat het hier 1-1.

De geruchten gaan dat Justin alleen naar events gaat waar hij verplicht is naartoe te gaan. De outfits die hij draagt zouden dan een subtiele manier zijn om te laten zien dat hij een schijt heeft aan de dresscode. Toch betwijfelen wij dit, als we naar zijn look voor de première van zijn eigen serie kijken.

Justin Bieber Hailey Bieber Andy Kropa/Invision/AP

We zien Hailey in een krachtige loper-look en Justin in een comfortabel ensemble, zoals we inmiddels van hem gewend zijn. Justin is trouw aan zijn stijl. En laten we niet vergeten dat hij zich voorheen bij events als het Met Gala wel aan de dresscode hield, op zijn eigen manier.

Onze conclusie: Justin houdt van een oversized look die meer naar streetwear neigt, terwijl Hailey zich meer laat beïnvloeden door de gelegenheid. Hailey weet precies hoe zij voor ieder moment de perfecte outfit uit de kast haalt. Dat Justin dan soms in easy kleding achter haar aan loopt, maakt de paparazzi foto’s vaak wat ongemakkelijk. Hopelijk kunnen ze daar thuis, in huize Bieber, samen om lachen.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte