TikTok gaat compleet los over deze chique Zara tas

Scherm­afbeelding 2023 03 25 om 16.57.00 e1679759797960

Zara

Er is ontzettend veel wat je op TikTok kan vinden. Zo stond de app jaren geleden helemaal vol met dansvideo’s, maar nu krijg je op TikTok antwoord op bijna elke vraag die je hebt. Mensen delen namelijk massaal hun tips en hacks op het gebied van eten, beauty en ook mode. Zo laten gebruikers weten dat ze op dit moment helemaal obsessed zijn met dit chique tasje van de Zara, die je ook nog kan personaliseren.

Deze wil je direct aan je garderobe toevoegen!

TikTok

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij halen super veel inspiratie van TikTok. Zo kan je de meest heerlijke recepten op het platform vinden. Gebruikers waren dit jaar bijvoorbeeld al helemaal obsessed met dit gezonde ontbijt met apple crumble en deze Big Mac taco’s die je vandaag nog wilt proberen.

Maar ook op het gebied van beauty en mode zijn er eindeloos veel hacks en tips te vinden op TikTok. Zo loopt iedereen op dit moment met deze denim maxi-skirt en zagen we overal deze anime lashes voorbijkomen. Maar TikTok zou TikTok niet zijn als gebruikers niet alweer een nieuwe obsessie hadden en dat is een super chique tas van de Zara, die je ook nog kan personaliseren.

Zara tas

TikTok-gebruikers delen vaak hun favoriete artikelen van de Zara op het platform. Zo gingen onlangs deze items uit de nieuwe zomercollectie van de Zara compleet viraal op TikTok en nu is het weer raak. Op dit moment gaat er namelijk een prachtige tas van Zara viraal op het platform en wij willen hem direct aan ons winkelmandje toevoegen. En het beste aan deze tas? Je kan hem ook nog eens personaliseren. Hebben!!

Gebruiker Elise Daniels laat in haar TikTok-video zien dat ze de tas heeft besteld en hij ziet er echt prachtig uit. De tas is zowel in het zwart als in bruin verkrijgbaar en wordt geleverd met een beige schouderband waarop je je initialen kan laten zetten. De tas zelf kost € 39,95 en voor maar € 2,00 kan je initialen in de door jou gekozen kleur op de tas laten zetten. Wie wil dat nou niet?!

@elisedanielsx

#unboxing #zarabag #initials #voorjou #fyp

♬ som original – 🫐

@elisedanielsx

#unboxing #zarabag #initials #voorjou #fyp

♬ som original – 🫐

De code van deze prachtige tas is 6064/110.

TikTok gaat compleet los over deze chique Zara tas die je kan personaliseren

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte