tepels zijn in dit voorjaar

Gift Guide 2023 NSMBL 10

ANP | Olivia Wilde | Saint Laurent | Acne Studios

Paris Fashion Week zit erop en dat betekent ook meteen dat de modemaand aan z’n einde is. Tijd om de balans op de maken. En als één ding opviel, dan is het wel dat tepels niet meer verborgen worden. Op de catwalk zagen we nog nooit zoveel tepels als tijdens de modeweek in Parijs.

Laten we het hier eens over hebben. Want vanwaar de ommezwaai tijdens de (toch wel) meest traditionele modeweek van het jaar?

Tepels, tepels en nog eens tepels tijdens Paris Fashion Week

Afgelopen week stond Parijs in het teken van de herfst- en wintercollecties van de meest toonaangevende modehuizen. Doorzichtige stoffen waren trending. Niet alleen op de catwalks, maar ook in de straten van Parijs. Het is één van de vijf lentetrends die we spotten.

De sheer items zijn populair. Dat valt op. Maar wat nog meer opvalt, is dat er vaak niets onder gedragen wordt. De tepel mag gezien worden – and we’re here for it. Bij Courrèges, Chloé, Saint Laurent en Acne Studios liepen modellen in de shwo die niets droegen onder hun sheer top.

Niet alleen modellen gingen voor #freethenipple. Ook bekende gasten voelden zich vrij genoeg om de bh thuis te laten. Zo verschenen Olivia Wilde, Georgia May Jagger en Elsa Hosk met een zichtbare tepel het event van Saint Laurent binnen. Beiden in, je raadt het al, een prachtige look van Saint Laurent.

Zoe Kravitz pakte het anders aan, die ging voor een tepel die alleen zichtbaar was in structuur. En dat doet denken aan de nipple bra van SKIMS. Eerder schreef ik al een column over de veelbesproken nipple bra, die Kim Kardashian op de markt bracht.

Zoe Kravitz pakte het anders aan, die ging voor een tepel die alleen zichtbaar was in structuur. En dat doet denken aan de nipple bra van SKIMS. Eerder schreef ik al een column over de veelbesproken nipple bra, die Kim Kardashian op de markt bracht. Wordt 2024 dan écht het jaar van de tepel? Ik hoop het.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte