Store of Daydreams is de plek waar je luxe items voor je kind wil kopen

Store of Daydreams 8

Store of Daydreams

Kids zijn niet per sé de doelgroep van luxe modehuizen, maar wel onderdeel van. Mocht jij je kroost willen verwennen met designerkleding of de leukste inrichting voor de kinderkamer, haast je dan naar Laren.

Designeritems kopen voor je kind? In Laren wordt een er een luxe kinderwarenhuis geopend

In het centrum van Laren opent op 9 september het grootste, en meest luxe kinderwarenhuis van Nederland en Europa genaamd ‘Store of Daydreams’. De winkel heeft niet alleen de nieuwste collecties van high-end kindermerken op het gebied van fashion & lifestyle, maar heeft ook een uitbreid assortiment op het gebied van interieur, spelen en beleven. Hoe leuk is dat?!

Store of Daydreams belichaamt de wondere wereld van het denkbeeldig vermogen van het kind; fantasierijk en oneindig. De winkel zit vol mooie muurschileringen en interactieve speelhoekjes; echt een paradijsje voor kids. En wel zo leuk dat je rustig kan shoppen, zij houden zichzelf wel bezig.

Welke merken vind je in het warenhuis?

Store of Daydreams biedt meer dan 70 fashion- & lifestyle brands in het midden- tot hoogsegment, denk aan Gray Label, Donsje Amsterdam, Bobo Choses, Mini Rodini, Gray Label, Tommy Hilfiger, Les Coyotes Paris, maar ook Chloë, Kenzo, Stone Island, Zadig & Voltaire, Ralph Lauren en interieurmerk Olivers Furniture.

🎙️

Luister de nieuwe aflevering van ‘De GroepsApp’

Er staat weer een nieuwe aflevering van ‘De GroepsApp’ klaar om te luisteren. Dit keer bespraken we onze ervaringen tijdens Amsterdam Fashion Week, hebben we het over break-up season en onderzochten we hoe je de kosten verdeeld als je samen gaat wonen.

RiRi, Rocky, RZA en..

Twee weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat Rihanna bevallen is van haar tweede kindje met rapper A€AP Rocky. Het werd een prachtig zoontje, die RZA grote broer maakte. Maar hoe heet het kleine mannetje? Dat maakt Rihanna nu bekend.

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte