Reebok slaat de handen ineen met vegan beautymerk Milk Makeup voor nieuwe collectie

RBK Milk Still Life Shot 10 5522

Milk Makeup x Reebok

Leuk nieuws: vandaag onthullen Reebok en vegan beautymerk Milk Makeup ‘Equipment Essentials by Milk Makeup and Reebok’, een limited-edition schoenen- en kledingcollectie waar jouw lentegardarobe heel erg blij van wordt. De capsulecollectie is geïnspireerd op de ‘Equipment Room’ van Milk Studios waar het dragen van functionele werkkleding een must is. Comfy, maar ook zeer stijlvol dus. De ondersteunende campagne is opgenomen in Milk Studios en geeft een behind-the-scenes kijkje in het leven van de werknemers van Milk terwijl ze de collectie dragen in de EQ shop, studio en het echte leven.

Reebok x Milk Makeup

Milk Makeup, geboren vanuit New York City’s legendarische creatieve hub Milk Studios, benadert schoonheid op een minimalistische manier door vegan en clean beautyproducten te creëren die gemakkelijk te gebruiken zijn. Het merk is geïnspireerd door de volgende generatie creatievelingen van Milk Studios, die allemaal bekend staan om hun sterke aanwezigheid in de mode-industrie.

Bekijk de collectie hieronder:

Met de Equipment Essentials by Milk Makeup and Reebok collectie heeft Milk Makeup samen met Reebok een lijn gecreëerd die de gedeelde waarden van bruikbaarheid, duurzaamheid en inclusiviteit van de merken viert. Het resultaat is een schoenenlijn gemaakt met 100% veganistische materialen bestaande uit een mix van vijf van Reebok’s stijlen.

NYC

Fan van de hele NY-stijl? Dat snappen we, die stad blijft magisch. Mocht je een tripje op de planning hebben staan dan wil je natuurlijk wel weten wat je moet doen. Daarom hebben we verschillende guides voor je samengesteld. Zo weet je precies waar je moet zijn in Manhattan, Brooklyn en Queens.

In combinatie met de schoenencollectie hebben de merken ook twee functionele maar stijlvolle kledingstukken – de Hoodie (€80) en Bodysuit (€75). De Milk Hoodie is verkrijgbaar in de maten 3XS-3XL en de Milk Bodysuit is verkrijgbaar in de maten 2XS-4XL. Lekker shoppen dus!

De items zijn vanaf 14 april verkrijgbaar, dus zet vooral je herinneringen op je telefoon even aan.

Reebok slaat de handen ineen met vegan beautymerk Milk Makeup voor nieuwe collectie

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte