Pijn aan je voeten door hakken? Dit zijn chique platte schoenen

platte schoenen 2 e1712134549518

Pexels

Hakken zijn de perfecte schoenen voor een outfit waar je net wat meer je best voor hebt gedaan dan normaal. Toch is niet iedereen fan van hakken. Begrijpelijk, want niet iedereen zit te wachten op pijnlijke voeten. Wij delen daarom een aantal chique platte schoenen die je outfit helemaal afmaken en ook nog eens fijn zitten.

Kom je toch goed voor de dag!

Platte schoenen

We willen ons allemaal comfortabel voelen op een feestje en kunnen bewegen wanneer we willen, maar dat gaat helaas niet altijd met hakken. Gelukkig zijn er genoeg platte schoenen die er net zo leuk uitzien en waarmee je net zo lang kunt dansen als je wilt. Er zijn super veel verschillende soorten schoenen die leuk staan onder verschillende soorten outfits. Of het nu een chique outfit is of juist casual, deze schoenen passen overal onder.

Slingback – Dune London

Deze slingback van leer is perfect voor mensen die wel graag de illusie willen creëren van hakken, zonder daadwerkelijk hakken te dragen. Er zit een klein hakje onder, maar deze is zo minimaal dat je het amper voelt. Het is een chique schoen die overal onder past, of het nu een jurkje is of een grote baggy jeans.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F04%2FWitte platte schoen De Bijenkorf

Loafers – NA-KD

Een ander goed alternatief voor hakken zijn loafers. Er zijn veel verschillende soorten loafers, bijvoorbeeld deze leren loafers van NA-KD. Je kunt ze onder andere combineren met een pantalon. De loafers zijn nu verkrijgbaar met 40% korting waardoor ze maar €44,97 zijn, wees dus snel!

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F04%2Floafer nakd NA-KD

Ballerinas – Costes

De platte schoen die weer helemaal een come back maakt, zijn de ballerinas. Deze schoenen hebben een simpele maar elegante uitstraling en zijn perfect voor het voorjaar. Ook deze heb je in allerlei verschillende varianten, bijvoorbeeld deze leren ballerinas van Costes.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F04%2Fballerinas Costes

Ballerinas – Dune London

Een andere variant van de ballerina’s zijn deze van Dune London. Deze schoenen zijn perfect wanneer jij je outfit iets minder saai wilt maken en houdt van een wat meer uitgesproken kleur. Door het bandje dat wat over je voet heen gaat, blijven ze goed zitten, wat ze nog comfortabeler maakt.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F04%2FHippie ballerina De Bijenkorf

Sandalen – Mango

Voor de warmere dagen kan een dichte schoen soms nog weleens te warm worden. Daarom zijn sandalen perfect voor dat soort dagen. Ook sandalen passen onder bijna elke outfit en zijn top voor verschillende gelegenheden. Deze leren sandalen van de Mango met een gevlochten look zijn perfect voor de zomer.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F04%2Fsandalen mango Mango

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte