met deze stijlvolle winterjassen vat jij geen kou

winterjas2.0 e1699614328965

REX by Shutterstock / ANP

De winter staat voor de deur, waardoor een nieuwe winterjas aan je garderobe toegevoegd moet worden. Het blijft elke keer weer een hele zoektocht naar de juiste, want je wil het liefst een jas waarin je er toch nog stijlvol uitziet. Nu de wintercollectie al een tijdje in de winkels hangt, is er gelukkig keuze genoeg.

Een winterjas moet namelijk aan nogal wat eisen voldoen.

Levi’s Pillow Bubble Shorty puffer jack met donsvulling – €199,95

Hoe geweldig is deze winterjas? Vooral voor de kleurenliefhebbers is deze metallic blauwe jas dé jas voor de winter. Je dag wordt meteen een stuk vrolijker met deze perfecte variant.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F11%2Fwinterjas 3 De Bijenkorf

Airforce Nia puffer jas met rits – €319,95

Een lange puffer jas komt elk jaar weer terug, daarom kon deze variant niet ontbreken aan het lijstje. Met dit zwarte exemplaar is een ding zeker: jij vat deze winter geen kou.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F11%2Fwinterjas De Bijenkorf

Modström Esmund mantel in wolblend – €239,95

Gelukkig regent het niet 24/7 in het najaar, waardoor een mooie mantel ook een perfecte jas is voor de winter. Deze stijlvolle variant geeft elke outfit een chique look, waardoor deze jas geschikt is als dagelijkse jas, maar kan ook gedragen worden tijdens een feestelijk evenement. De mantel is in het grijs verkrijgbaar.

Modströ De Bijenkorf

Airforce Gia puffer jas met afneembare capuchon – €249,95

Het fijne aan puffer jassen is dat ze (in de meeste gevallen) waterdicht zijn, een vrij belangrijk punt bij een winterjas. Deze parel is daarom ideaal voor het najaar. Door de groene kleur geeft deze winterjas je outfit een kleine twist, weer eens wat anders dan een basic zwarte jas.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F11%2Fwinterjas 1 De Bijenkorf

Daily Paper Nicole oversized puffer jack met afneembare capuchon en logo – €270

Rood is de kleur van het najaar, waardoor een rode winterjas niet mag ontbreken aan dit lijstje. Deze rode jas van Daily Paper is toch prachtig? Door het minimalistische model kan je deze jas bij bijna elk outfit dragen. Van sportief tot netjes: het kan allemaal. Combineer de jas met een stijlvolle tas of sjaal en je bent klaar voor de feestdagen.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F11%2Fwinterjas 4 De Bijenkorf

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte