Louis Vuitton livestream 2023: bekijk ‘m hier

livesteam louis vuitton e1678094937148

Photo by Shutterstock (13782277g) via ANP

Paris Fashion Week is in volle gang en elke dag zit bomvol shows, exposities en andere evenementen. Vandaag is de dag dat het Franse modehuis Louis Vuitton de damescollectie laat zien aan het grote publiek en je kunt de livestream bij ons kijken. Zo ben je er zelf ook nog een beetje bij én je hebt prachtig zicht.

Louis Vuitton Fall/Winter 2023

Vanmiddag om half 3 wordt de show geopend en wij zijn ontzettend benieuwd naar de looks van de F/W2023 damescollectie. Alle belangrijke mensen in de modewereld zijn aanwezig maar via deze livestream zit jij toch gewoon op de eerste rij. Hoe lekker is dat?!

Bekijk de livestream hieronder, het spektakel begint om half 3.

We zien al heel wat bijzondere dingen voorbijkomen. Zo is hooikoorts en verrassende inspiratiebron voor de mode dit jaar en ook zien we een bijzondere collectie die steeds anders lijkt door de inval van het licht. Victoria Beckham presenteert een empowering collectie. Vic wordt natuurlijk volledig gesteund door haar gezin en die kunnen het dan ook niet laten om een wel hele grappige TikTok te plaatsen tijdens de lunch.

Louis Vuitton accessoires

Wil jij je look naar een hoger niveau tillen? Deze earphones van Louis Vuitton passen dan heel goed bij die visie. De Horizon Light Up-oordopjes komen in een De oordopjes komen in een prachtige oplaadcase met een ontwerp geïnspireerd op de afgeronde, elegante vorm van de iconische Louis Vuitton Tambour horlogekast. Klein gevalletje van wil je hebben.

Bekijk hier de livestream van de Louis Vuitton-show tijdens Paris Fashion Week

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte