Louis Vuitton heropent winkel in P.C. Hooftstraat

02 LV 23 12 09 Amsterdam PC

Louis Vuitton

Iedereen kent het merk Louis Vuitton. Ook weet iedereen dat je voor de luxere items in de P.C. Hooftstraat moet zijn en daar ontbreekt het Franse modehuis dan ook zeer zeker niet. Wat wél nieuw is, is de winkel. Het luxe merk onthult een nieuw ontworpen winkel in Amsterdam: een eerbetoon aan de expertise en het Nederlandse erfgoed van het huis.

Louis Vuitton in de P.C. Hooftstraat

In 2002 opende Louis Vuitton zijn eerste Nederlandse winkel in de voorname P.C. Hooftstraat. Deze iconische locatie in Amsterdam vormde het begin van de relatie van het modehuis met Nederland. Doorheen de jaren groeide het uit tot een plek waar klanten zich mee verbonden voelden. In 2021 werd de lijn doorgetrokken met de opening van een nabijgelegen tijdelijke winkel, met een modern design en een uitgebreid aanbod van nieuwe artikelen. Na vier jaar verbouwen, opent de winkel in de P.C. Hooftstraat 67 opnieuw haar deuren, met een nieuwe gevel die een eerbetoon brengt aan het erfgoed van het gebouw. Binnen is een zorgvuldig samengestelde selectie meubels en kunstwerken te vinden van bekende Nederlandse kunstenaars en designers. Een Frans merk, met Nederlandse touch voor de gelegenheid.

Klik op de foto’s voor groter beeld.

Louis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis Vuitton

Voor het eerst (!) is het volledige productassortiment van het huis in Nederland te vinden, verdeeld over drie verdiepingen, waaronder ready-to-wear, lederwaren, schoenen, parfums en accessoires voor dames en heren. Een eigen ruimte voor horloges en sieraden maakt het nieuwe aanbod compleet, naast een uitgebreide selectie van de iconische koffers, tassen en reisaccessoires van het huis. Dus als je altijd al een een grote LV-winkel hebt willen bezoeken: je hoeft niet meer naar Parijs. Is wel heel leuk natuurlijk, maar een retourtje Amsterdam is misschien nét wat beter te doen.

Tijdens de grote opening van de winkel waren er heel wat BN’ers aanwezig, die natuurlijk niet konden wachten om te zien hoe deze parel van een winkel er van binnen uitziet; Romee Strijd, Anna Nooshin, Eloise van Oranje én ook Rina Lipa (het zusje van Dua, niet helemaal een BN’er dus) waren erbij. Ben je in Amsterdam? Breng dan zeker een bezoekje.

Louis VuittonAnna NooshinLouis VuittonLouis VuittonRina LipaLouis VuittonLouis VuittonRomee Strijd & Laurens van LeeuwenLouis VuittonLouis VuittonAnna NooshinLouis VuittonLouis VuittonRina LipaLouis VuittonLouis VuittonRomee Strijd & Laurens van LeeuwenLouis Vuitton

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte