Laten we de Miu Miu x New Balance sneakers eens girlmath-en

NewBalancexMiumiu

ANP

Girlmath: een term waar we stiekem heel blij mee zijn. Want hoe makkelijk is het om geld te besparen (lees: verdienen) als we deze manier van denken toepassen op ons koopgedrag? Jaja, dan kunnen wij je ook een goed gevoel geven nu. Want door deze sneakers Miu Miu x New Balance niet te kopen, bespaar je meer dan 1.000 euro.

Trigger warning: je kan ook 1.000 euro verliezen als je deze parels eenmaal kent.

Miu Miu x New Balance

Vlak voor de start van Paris Fashion Week afgelopen februari/maart dook deze geweldige samenwerking online op. Miu Miu en New Balance sloegen hun handen ineen om een prachtig nieuwe 530 SL model neer te zetten. De schoenen zijn ontworpen met luxe suède, leer en mesh en heeft een minimalistisch ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren: bruin en wit. Perfect voor het voorjaar van 2024.

Girlmath-modus on

Eén onderdeel van deze samenwerking vinden wij heel jammer: de prijs. De sneaker heeft namelijk geen New Balance-prijs, maar een Miu Miu-prijs. Ze kosten namelijk 1.120 dollar, wat gelijk staat aan ongeveer 1.030 euro. Laat je girlmath hier maar op los, want koop je ze niet? Dan bespaar je heel wat geld. Maar koop je ze wel en draag je ze 100 keer, dan betaal je maar 10,30 per keer dat je ze aanhebt. Ook een prima deal!

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte