Kylie Minogue scoort wereldhit, dit zijn haar meest iconische outfits

Dit zijn de meest iconische looks van Kylie Minogue 1 e1687770460512

ANP

Kylie Minogue is terug van weggeweest (alhoewel, was ze ooit helemaal ‘uit’?) en wij zijn al dagenlang aan het genieten van haar nieuwe hit: Padam Padam. Tijd om eens terug te kijken naar de looks die ze ons in de verleden jaren heeft geserveerd, maar waar wij nog altijd van genieten.

You just can’t get her out of your head… 

Kylie Minogue is terug!

Het is al zo’n 20 jaar geleden dat haar carriere piekte, maar Kylie Minogue hoeven we zeker nog niet af te schrijven. De 55-jarige zangeres verovert momenteel de hitlijsten met haar grootste solohit in maar liefst dertien jaar. Een succes dat ze voor een groot deel te danken heeft aan de liefdevolle steun van de LHBTIQ+ community. ‘Padam Padam’ is hard onderweg dé zomerhit van het jaar te worden. Tot is het muzikale talent van de Kylie niet het enige waar wij haar om loven. De iconische outfits van de popster voorzien ons al jaren van inspiratie. Daarom nu, voor de gelegenheid, een ode aan de opvallende, extravagante en inspirerende looks van de jonge Kylie Minogue.

Zwart wit

Kylie Minogue verliet de Ivor Novello Awards 2003 in Londen in een iconische zwart-wit look van Chanel, die wij elke dag zouden willen dragen en ook nu weer helemaal zou passen binnen het huidige modebeeld.

De meest iconische looks van Kylie Minogue

Queen of the red carpet

Bij de MTV Video Music Awards in de zomer van 2002 werden veel opvallende outfits geshowd op de rode loper. Wat ons betreft zou de prijs van beste look gewonnen zijn door KM in haar elegante (maar edgy) witte jurk met cut-outs.

De meest iconische looks van Kylie Minogue

Tomboy

Als een 90’s tomboy op het vliegveld in Londen, in een tuinpak met wit t-shirt en New York Yankees pet. Coolness overload.

De meest iconische looks van Kylie Minogue5

Diamonds & pearls

In satijnen hotpants en een croptop, volledig bezaaid met strass en diamanten, tilde Kylie het begrip ‘stralen’ naar een ander level bij een optreden in Japan.

Kylie Minogue outfit in Japan

“Versees”

Bij de opening van de Versace winkel in Londen in 1992 verscheen Kylie in (uiteraard) Versace in een perfect gebalanceerde look. Enorm vrouwelijk aan de bovenkant en een juist meer masculiene leren broek met ritsen voor het contrast.

De meest iconische looks van Kylie Minogue2

Als een koningin, voor de koningin

Bij het 60-jarig jubileum van Queen Elizabeth kwam mrs. Minogue optreden en deed dat in een look vol knopen, met een knipoog naar de Britse politie.

De meest iconische looks van Kylie Minogue4

 

Dit zijn de meest iconische outfits van Kylie Minogue door de jaren heen

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte