Kendall Jenner slaat de plank mis met deze opvallende jurk

ANP 468170925 e1685614513542


ANP

Kenny, oftewel Kendall Jenner, is de laatste tijd niet vies van wat doorschijnende kleding hier en daar. Zo verscheen ze laatst in deze sexy outfit voor haar datenight met Bad Bunny en droeg ze eerder die week een doorschijnende blauwe jurk in New York bij het retrospectief What Goes Around Comes Around van de overleden modeontwerper Karl Lagerfeld. Opnieuw besloot Kendall haar boobs te showen, maar deze keer in wel een heel opvallende jurk.

Is het een look of slaat Kenny de plank mis?

Kendall Jenner laat weinig aan de verbeelding over met opvallende jurk

Kendall Jenner is een van de celebrities die regelmatig voor de meest inspirerende looks zorgt. Dat kan ook bijna niet anders wanneer je het vermogen hebt om alle kleding te kunnen kopen die er bestaat. Waar Kendall over het algemeen vaak raak scoort met haar outfits, zijn we er op de redactie van NSMBL nog niet helemaal over uit wat we van deze look vinden…

Kendall bedekt haar tepels met klaprozen

Kendall is op dit moment volop aan het genieten van haar vakantie in Europa. Op een jacht in Frankrijk poseert ze in een zwarte jurk met mesh van David Koma. Om haar borsten te bedekken, zitten er twee bloemen op de daarvoor bestemde plek. Hoeveel de jurk kost? Niet schrikken. Deze sexy, maar bijzondere jurk kost maar liefst € 1.515 dollar.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F06%2Fkendall doorschijnende jurkInstagram Stories @kendalljenner

Kendall Jenner en Bad Bunny

Wellicht kiest Kenny voor deze uitdagende looks om het hart van Bad Bunny sneller te laten kloppen. De twee lijken het sinds begin dit jaar erg leuk met elkaar te hebben en verschijnen ook regelmatig samen in het openbaar. Zo werden Kendall en Bad Bunny, a.k.a. Benito Antonio Martínez Ocasio, samen gespot op Coachella en de bijbehorende afterparty. Ook verschenen ze laatst samen bij een basketballwedstrijd. Of de twee al officieel een relatie hebben, is nog onbekend.

Kendall Jenner slaat de plank mis met deze opvallende jurk

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte