Josefine Vogt lanceert een collectie met Modström

Josefine Vogt lanceert samenwerking met Modstrom en wij willen alles hebben

Mödstrom

Onze tijdlijn staat dagelijks vol met prachtige foto’s van de meest inspirerende, modieuze en creatieve influencers. Josefine Vogt is er daar een van en die heeft nu een collectie gelanceerd met Modström.

Carrie Bradshaw zou jaloers zijn…

De comeback van Glamour met Modström en Josefine Vogt

Wanneer een van onze favoriete merken en favoriete influencers samenkomen, kan het natuurlijk niet anders dan dat er magie ontstaat. Het Copenhaagse merk Modström heeft opnieuw de handen ineen gestaan met Josefine Vogt en daar kunnen we alleen maar blij mee zijn. Na het succes van hun eerste collectie, die geïnspireerd was op het minimalisme van de jaren 90, presenteren ze nu samen de “Glam Reival” collectie – een natuurlijke uitbereiding waarmee ze teruggaan naar de klassieke silhouetten van de glamorous 90’s.

De collectie

De collectie bestaat uit vier jurken (variërend van €79,95 tot €119,95) die eenvoudig op verschillende manieren gedragen kunnen worden, van casual- tot partywear. Elke jurk belooft een vleugje nostalgie met een moderne twist en biedt een tijdloos en iconische toevoeging voor elke garderobe te zijn. Zowel het merk als Josefine zijn zelf ook erg trots op hun samenwerking.

“Ik ben zo blij om opnieuw met Modström samen te hebben gewerkt aan deze collectie. De jaren 90 hebben altijd een speciale plek in mijn hart gehad, dus daar haal ik veel inspiratie uit. Deze collectie is geïnspireerd door de iconische snapshots van de Oscars after-party’s. Ik wilde dat deze stijlen pure glamour uitstralen”, vertelde Josefine over de collectie.

De “Glam Revival” collectie van Josefine Vogt is nu beschikbaar in geselecteerde winkels in Nederland en online op de officiële website van Modström: www.modstrom.com.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte