Je kan zelf ontworpen cowboy boots laten maken op Bali

Scherm­afbeelding 2023 03 16 om 12.13.10 e1678965429392

TikTok/@maanvanh

Wij wisten al dat er in China ontzettend veel markten zijn waar je zelf kleding kan ontwerpen. Maar wat we nog niet wisten is dat je op Bali je eigen cowboy boots kunt ontwerpen en wij zijn obsessed. En wij zijn niet de enigen, want TikTok gaat compleet los over deze prachtige zelf ontworpen cowboy boots.

Nog een reden om naar Bali te gaan!

Zelf cowboy boots ontwerpen in Bali

TikTok is ontzettend handig. Op de app zijn namelijk niet alleen de lekkerste recepten te vinden, want steeds meer gebruikers delen nu ook handige hacks en tips. Zo ook voor tijdens het reizen en dan hebben we het niet over hoe je je koffer het beste kunt inpakken. TikTok-gebruiker Lidy van Eekeren – @lidyvaneekeren – laat in haar video bijvoorbeeld zien dat je in Bali zelf cowboy boots kunt ontwerpen en TikTok is compleet obsessed!

Niet zo gek natuurlijk, want wie wil nou niet zijn eigen paar cowboy boots ontwerpen? En Lidy laat in de comments van haar video weten dat het zelfs maar rond de €100,- euro kost. Eeehhhhh GOALS!!! Verder laat ze in haar video zien dat je uit ontzettend veel verschillende kleuren leer kan kiezen en je hele been en voet wordt opgemeten. Dit betekent dus dat ze de schoen ook nog eens perfect passend maken voor jou. Wie gaat er nog meer onmiddellijk een retourtje boeken naar Bali?

@lidyvaneekeren

OVERWHELMING! Designed my own cowboyboots in BALI! 🤩🤩 #cowboyboots #owndesign #seminyak #bali #dreamboots

♬ It’s Called: Freefall (Sped Up) – Rainbow Kitten Surprise

Reacties

Het is natuurlijk niet zo gek dat TikTok compleet obsessed is met de video van Lidy. Haar video heeft dan ook al bijna 100.000 likes en 300 reacties gekregen. Iedereen is enthousiast en dit laten ze in de comments weten. Zo schrijft een volger: “THATS CRAZY SO GORGEOUS”

Andere volgers schrijven: “okay we have to go to bali rn”, “Ah. Bali. Land of cowboy boots?????” en “Omg!! Going to bali for my HM in 3 weeks and i LOVE cowboy boots! Destiny.” Gelukkig deelt Lidy ook nog even de exacte locatie waar je zelf cowboy boots kunt ontwerpen. 📍LOCATION: in front of AQ-VA Hotel & Villas – Seminyak, Bali (restaurant Cartell Coffee ☕️).

Ga jij dit jaar naar Bali? TikTok-gebruikers laten weten dat je hier zelf ontworpen cowboy boots kunt laten maken

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte