Hier shop je stijlvolle sportkleding voor een zacht prijsje

Gift Guide 2023 NSMBL 1

Costes

Het is 2024 en sportkleding is allang niet meer om alleen in de gym te dragen. Dankzij de komst van ‘athleisure‘ wordt investeren in mooie leggings, body’s en tops steeds populairder. Bij COSTES shop je sportkleding die er bougie en put together uitziet, maar dan voor een vriendelijke prijs.

Heel leuk, merken als Adanola en Lululemon. Maar iedere keer €110 betalen voor een legging is niet grappig meer. COSTES komt nu met een sportswear collectie en die ziet eruit alsof ‘ie peperduur is. Met de nadruk op álsof, want de items kosten tussen de €25 en €79.

De sportcollectie van COSTES

Wij zetten onze favoriete items uit de collectie voor je op een rij.

Gathering Bra Top – €25

Deze mouwloze top met een V-hals staat elegant, maar houdt de boel ook goed bij elkaar. Door de racerback heb je tijdens het bewegen ook geen last van spanning op je schouders.

costes activewear Costes

Overlap Legging – €35

Door de V-vormige overlap ziet deze legging er in één klap uit als eentje van €120. En dat terwijl je voor dit stijlvolle model maar €35 betaalt.

costes activewear Costes

Knit Bra Top – €25

Deze rib racer top komt op veel momenten van pas: tijdens de luie zondag, tijdens een etentje (met een leuke blazer erover) en tijdens de yoga. Deze top is mouwloos en heeft een ronde hals.

costes activewear Costes

Bodycon Jumpsuit – €39,95

Alle clean girls en pilates girlies snappen dit item meteen. Handig en stijlvol. Je bent in één klap klaar het het uitzoeken van je outfit – en je kan na het sporten zo het terras op, met een leuke bomber eroverheen.

Costes active jumpsuit Costes

Clean bomber jacket – €79,95

Over die goede bomber gesproken… We hadden het eerder al over de bombers van COSTES, die onwijs lijken op die van The Frankie Shop, en nu komen ze met een nieuwe kleur. Wij zijn verliefd.

383518-GRN-SA_F01 Costes

Sneaker Active – €49,95

Een sportieve schoen mag natuurlijk niet ontbreken. Voor een kleine €50 tik je deze zilveren exemplaren op de kop.

385684-ZLVR_F02 Costes

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte