Hier shop je de ‘revenge dress’ van Sophie Turner voor €75

NSMBL 1 2024 02 15T154750.851

Instagram @sophiet

Als je weet dat je jouw ex gaat tegenkomen, dan wil je iets imposants aantrekken. Sophie Turner understood the assignment. Sinds haar officiële publieke uiting met nieuwe vlam Peregrine Pearson raakt het internet niet uitgepraat over haar revenge dress. 

En goed nieuws: je shopt ‘m voor slechts €75.

De revenge dress van Sophie Turner

Afgelopen zaterdag greep Sophie Turner de Year of Dragon Celebration van Stanley Zhu in Londen aan om haar relatie met Peregrine Pearson officieel te maken. Na haar scheiding van Joe Jonas heeft de Britse actrice opnieuw de liefde gevonden bij de 29-jarige aristocraat. Wat betreft de old money aesthetic, zit het dus wel goed.

De twee waren eerder al samen te spotten op Instagram, maar maakten afgelopen weekend hun eerste publieke verschijning. En speciaal voor deze gelegenheid trok Sophie een indrukwekkend ensemble uit de kast. Op foto’s van Page Six is de outfit van Sophie te zien.

Sophie hulde zich namelijk in een tweedelige set, waarin haar figuur fenomenaal uitkwam. Hij was wat aan de gewaagde kant, maar wetende dat deze foto’s ook bij Joe terechtkomen, is het alle risico waard. Sinds het zien van de foto’s kunnen wij aan niets anders meer denken.

De originele ‘revenge dress’ was een avondjurk die Diana, prinses van Wales, droeg tijdens een diner in 1994 in de Serpentine Gallery in Kensington Gardens. Het kledingstuk is geïnterpreteerd als gedragen door Diana “uit wraak” voor de televisiebekentenis van overspel door haar man Charles, toen Prins van Wales.

Sindsdien staat de term revenge dress voor een kledingstuk (meestal een jurk) dat gedragen wordt tijdens een eerste belangrijke uiting sinds een breuk.

Je shopt de set bij Nordstrom

Na het zien van de foto’s gingen we er eigenlijk vanuit dat dit een onbetaalbare designerset was. Maar niets blijkt minder waar. Je shopt de set van Naked Wardrobe al voor €75 bij Nordstrom.

Naked Wardrobe Hourglass Ruched Off the Shoulder Jersey Crop Top – €16,5

Naked Wardrobe Hourglass Ruched Maxi Skirt – €58,79

revenge dress sophie turner Nordstrom

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte