Hier scoor je zonnebrillen van Gucci onder 200 euro

ANP 479010333 e1700844157444

GUCCI

Of je nou graag shopt tijdens Black Friday of niet.. je wordt wel alvast overspoeld met allerlei acties. Soms leuk, soms minder. Soms handig en soms niet handig maar wel héél erg geweldig. Een designerbril valt onder dat laatste: nodig is het niet maar who cares?

Tijdens Black Friday week shop je Gucci zonnebrillen voor wel heel ‘cheap’. Relatief dan hè. Je betaalt namelijk nog geen 200 en dat is voor zo’n bril helemaal niet duur, er staat tenslotte wel Gucci op.

Zonnebrillen shoppen

Bij Zonnebrillen.com scoor je heel veel items met hoge kortingen maar ons oog viel op deze prachtige Gucci-brillen. Dus mocht je alvast een mooi exemplaar voor de zomer zoeken.. here you go.

1. Gucci €175

Dit stijvolle GG0957S-002-51 model van Gucci is nu voor eens stuk minder te koop en dat maakt de aanschaf opeens wel heel aantrekkelijk..

Gucci Zonnebrillen.com

2. Gucci €136

Een knap bruin modelletje met de code GG1337S-006-62 is heel erg chique, vooral als je volgend jaar een romantische vakantie naar Italië plant. Zie je jezelf al gaan?

Gucci Zonnebrillen.com

3. Gucci €180

Een iets rechter een kleiner model, maar wel mét groot logo. De code van deze bril is GG0516S-001-52, mocht je ‘m willen opzoeken.

Gucci Zonnebrillen.com

Wil je meer brillen zien? Er zijn nog heel veel andere leuke modellen, ook van andere merken.

Shoppen

In real life shoppen? De Zara heeft toch altijd een speciaal plekje in ons hart en nu al helemaal nu er een enorme winkel in Rotterdam is geopend. En niet alleen een winkel.. er zit zelfs een café in de winkel en er zijn heel veel aparte afdelingen. Niet zo’n chaos als het in sommige Zara’s is dus. Woon je niet in de buurt en wil je alvast even digitaal kijken hoe de winkel eruitziet?

Gelukkig leven we in het tijdperk van TikTok, waar mensen graag alles laten zien. Zo zien we dat het inderdaad bijzonder groot is, dat er een heel aesthetic café gebouw is, de schoenen en tassenafdeling is apart en ook is er een hele leuke Home-collectie.

Beautify

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van Beautify.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte