Dit zijn onze favoriete denim shorts voor aankomende zomer

short zara e1682414756981


Zara

Ook al voelt het nog niet alsof de lente daadwerkelijk is begonnen, wij kunnen niet wachten om alvast de leukste zomerse outfitjes bij elkaar te zoeken. Van de leukste roze en linnen items tot aan de mooiste lange jurken. Maar vergeet ook zeker de denim shorts niet voor aankomende zomer. Voor zolang we ons kunnen herinneren, zijn de korte broeken van spijkerstof al trendy en dit zijn onze favorieten voor dit jaar.

Aan denim heb je eenmaal nooit genoeg..

Dit zijn onze favoriete denim shorts voor aankomende zomer

De zonnige dagen laten nog even op zich wachten: een perfect moment om je kledingkast weer eens uit te pluizen en alvast je zomerse items tevoorschijn te halen. En onze favoriete denim shorts kunnen nog een mooie aanvulling zijn aan jouw zomergarderobe.

Levi’s 501 90’s Short – € 69,95

Dit denim short heeft in tientallen jaren verschillende trends aangenomen, van high waist tot low waist en van hotpants tot langere pijpen. Dit jaar zien we zowel de low waist shorts als de variant met de langere pijpen terugkomen. Deze korte broek van Levi’s heeft een 90’s touch met een losse pasvorm.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F04%2Flevi 1

Zara Denim shorts TRF – € 25,95

Ben jij helemaal thuis in de trend van de low waist jeans, dan ben je bij Zara aan het juiste adres voor deze korte broek. De short heeft een verwassen look met scheuren en gerafelde pijpen en is verkrijgbaar in drie kleuren.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F04%2Fzara broekje

Arket Stretch Denim Shorts – € 49,00

Ben je meer op zoek naar een tijdloos model dat tussen de verschillende trends in zit, dan is deze denim short van Arket het juiste model. Zo heeft deze korte broek een middelhoge taille en zijn ook de pijpen middellang. Ook zit er een beetje stretch in de broek wat ‘m extra comfortabel maakt. Hij is verkrijgbaar washed black en washed blue.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F04%2Fshorts arket

Monki Denim shorts met hoge taille – € 30,00

Deze denim short in een lichte kleur is van Monki en heeft een hoge taille en lange pijpen. Deze broek in 90’s stijl kost maar drie tientjes.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F04%2Fshorts hm

Weekday Monterey Denim Shorts – € 49,00

Vind jij te korte broeken maar oncomfortabel en loop je het liefst altijd in je lange jeans? Dan kan deze korte broek van Weekday de oplossing voor jou zijn. Zo is hij ideaal voor de warme zomerdagen, maar hoef je niet al te bloot over straat. Deze korte broek is ook erg leuk voor een originele festivallook.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F04%2Fkorte broek weekday

Dit zijn onze favoriete denim shorts voor aankomende zomer

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte