Dit zijn de trending bikinimerken van zomer 2023

Screenshot 863

Monday Swimwear

Als het op bikini’s aankomt, dan is het zaak om een paar steengoede exemplaren in je kast te hebben. Waar we vroeger euroknallers insloegen en met twaalf bikini’s op vakantie gingen, hechten we nu waarde aan enkele modellen van goede kwaliteit. En dit vind je meestal niet bij de grote ketens, maar bij deze fijne bikinimerken.

Van kleine merken tot grotere begrippen: dit zijn de merken die jouw lijf omarmen en waar jij je deze zomer op je mooist in voelt.

Dit zijn de trending bikinimerken van deze zomer

Deze merken zijn écht de extra euro’s waard.

 

🎙

Luister onze nieuwe podcast

Aflevering 5 staat live! Beluister ‘m hieronder:

Bayu The Label

Bayu kennen we al jaren, maar blijft iedere zomer weer met fijne badkleding komen. Van fijne stevige cups tot cheeky broekjes: Bayu heeft voor iedereen een bikini of badpak. Oh, en voor fijne beachwear ben je hier ook aan het juiste adres.

STRONGER

We kennen STRONGER natuurlijk van de sportkleding, maar sinds deze zomer hebben ze ook een uitgebreide badkledinglijn – met dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Als je op zoek bent naar een go to bikini, die je veel gaat dragen, dan heeft STRONGER de perfecte exemplaren. Op de redactie zijn wij fan van de Florencia Brazilian Bikini Brief (€39), een stevig broekje met de juiste hoeveelheid bil-exposure.

Butter & Hazel

Samen met haar vriend, startte de Amsterdamse Benthe het merk Butter & Hazel. Wij zijn verliefd op de bikini’s van het merk en dan vooral op de velvet exemplaren. Want geeft nou toe, dit is toch onwijs elegant?

Frankies Bikinis

Als je van kleurrijk, speels en opvallend houdt, dan is Frankies Bikinis het merk voor jou. Onlangs lanceerde het merk een collectie in samenwerking met Pamela Anderson. En ja, het rode badpak uit de collectie is prachtig.

Monday Swimwear

De badkleding van Monday Swimwear laat zich het beste omschrijven als een mix tussen old Hollywood glamour en lush island live. Combineer deze twee vibes en je hebt het gevoel te pakken. De bikini’s zijn wel aan de prijzige kant, maar je hebt er ook lang plezier van.

Dit zijn de trending bikinimerken van deze zomer

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte