dit zijn de favorieten van NSMBL’s Anne

NSMBL 1 10

Er is wat mij betreft niks leukers dan een fotoalbum maken in je telefoon en die vullen met foto’s van items die je graag nog zou willen hebben. Nu is mijn ethousiasme vaak zo groot dat zodra ik een leuk item voorbij zie komen, het item mijn wishlist niet haalt maar het de dag erna al op mijn deurmat ligt. Zoek jij nog wat inspiratie voor jouw zomergarderobe? Dit zijn mijn favorieten van mijn summer wishlist waarvan ik er ook al stiekem een aantal in huis heb gehaald.

Laat die zomer maar komen.

Katoenen jurk met wijde rok – € 39,99

Vaak struggle ik met outfits voor naar het strand. Vervolgens eindig ik met een simpel kort joggingsbroekje en een croptop, terwijl ik er eigenlijk bij wil lopen als Sofia Richie. Op zoek naar een comfortabele strandoutfit die tegelijkertijd stijlvol is, kwam ik bij deze witte jurk van Mango uit. Met deze jurk, een zonnebril op en een rieten strandtas in de hand, zie ik mezelf deze zomer wel over het strand paraderen.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F06%2FWitte jurk mango

Mango Juten zaktas – van € 39,99 naar € 27,99

En over die strandtas gesproken: die heb ik ook bij Mango gevonden. Ik was al een langere tijd op zoek naar de perfecte strandtas die aan een aantal eisen moest voldoen: een rieten look, groot en een binnentas zodat je spullen goed opgeborgen zitten. Deze tas vinkt alle hokjes én is ook nog eens in de sale.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F06%2Fstrandtas

Ace & Tate Kiki – € 110 

Voor mijn verjaardag in april startte ik de zoektocht naar de perfecte zonnebril. En die vond ik bij Ace & Tate. Hij heeft een tijdje op mijn wishlist gestaan totdat ik de bril cadeau kreeg voor mijn verjaardag. En sindsdien ben ik er ontzettend blij mee.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F06%2Face tate bril

COS Textured Bandeau Top – van € 59,00 naar € 40,00

Als ik bij een winkel vijf minuten gratis zou mogen shoppen, dan zou het COS zijn. Deze fuchsia roze top staat al heel lang op mijn wishlist. De dikke stof en mooie kleur maakt deze top een echte favoriet.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F06%2Fbandeau roze

Zara Dubbele parelketting – € 12,99 

Een gewaagd item die ik stiekem heel erg leuk vind en op mijn wishlist staat, is deze parelketting van Zara. Het zijn twee enkele kettingen die je los van elkaar kunt dragen. Met een mooie chique zomerse jurk en een paar hakken zie ik deze ketting perfect voor me op vakantie. Ook leuk bij die roze top van COS..

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F06%2Fparelketting

Arket Crochet Straw Hat – € 49 

Wat nog ontbreekt in mijn zomergarderobe is een strandhoed. Ik zoek er een die niet te groot is en eenvoudig in mijn strandtas past en deze van Arket is een geschikte kandidaat.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F06%2Fstrandhoed

COS Oversized Striped Pyjama Shirt – € 69,00 

Om eerlijk te zijn stond deze set van COS niet op mijn wishlist totdat ik naar COS ging om een TikTok op te nemen voor NSMBL. Ik trok deze blouse samen met het bijpassende korte broekje aan voor de video, maar vond ‘m toen zó leuk dat ik de set meteen heb meegenomen. M’n wishlist heeft deze set dus niet gehaald. Benieuwd hoe de set staat? Zie onze TikTok!

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F06%2Fpyjama

 

@nsmblmagazine

Waar moeten we de volgende keer heen?🛍️ #shopping #shoppinghaul #cos #fashion #fashiontiktok #fashiontiktok #fashioninspo

♬ Rich Flex Carter Walsh Remix – CarterWalsh

Summer wishlist: dit zijn de favorieten van NSMBL’s Anne

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte