Dit zijn de drie mooiste matching denim sets van dit moment

NSMBL 1 44

STIEGLITZ

Denim on denim is in. Sinds Copenhagen Fashion Week kunnen we niet meer om de trend heen. We zien de stijliconen van dit moment paraderen in de mooiste matching sets, bestaande uit een grote blouse of jack en een jeans. Beide in exact dezelfde kleur.

Het vinden van zo’n set is nog best een klus. Bij de ene is de blouse te kort, bij de andere winkel komen de kleuren nét niet overeen en bij de volgende is het jasje te nauwsluitend. Om je dit gedoe te besparen. hebben wij de mooiste matching sets voor je op een rij gezet.

De mooiste matching denim sets

Dat we zoveel denim zagen op straat in Kopenhagen is niet gek. Als we even terugblikken naar de vorige CPHFW, waar de trends van komend seizoen werden gezet, zien we veel denim looks op de catwalks. Toonaangevende merken als GANNI, Munthe en Gestuz gingen los met denim. Van een praktische boilersuit tot tailored blazers: denim werd gebruikt in talloze ontwerpen.

Deze look kopiëren naar jouw kledingkast? Dit zijn de mooiste denim sets van dit moment.

Stieglitz

Na het zien van het nieuwe pak van Stieglitz dachten wij één ding: HEBBEN! Het Amsterdamse merk staat bekend om haar kleurrijke creaties, maar bewijst nu dat ze ook goed met denim overweg kunnen. De kleur is perfect en de zilveren studs geven het pak een speelse touch. Het kost een paar centen, maar dan heb je wel een heerlijk pak, die veel gedragen wordt in het voorjaar.

Je bestelt het Gloria jack (€179) en de Gloria jeans (€169) los van elkaar.

Gloria-web-edit-1 Stieglitz

ArmedAngels

In samenwerking met stijlicoon Georgia May Jagger lanceerde denimmerk ArmedAngels onlangs een aantal toffe items, waaronder dit denim pak. Als je op zoek bent naar een set in een donkere denimkleur, dan is deze ideaal voor jou.

Je bestelt het overshirt (€149,99) en de jeans (€129,99) los van elkaar.

denim set ARMEDANGELS

Levi’s

In het rijtje denimpakken mag Levi’s natuurlijk niet ontbreken. Wil je wat meer voor de westernlook gaan (die dankzij Beyoncé weer trending is)? Dan ben je bij hen aan het juiste adres. In plaats van oversized, shop je hier een meer fitted set.

Je bestelt het overshirt (€149,99) en de jeans (€119,95) los van elkaar.

167860017-front-pdp Levi’s

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte