Dit zijn de 4 broekentrends die 2024 gaan domineren

ANP 462374354 1

ANP

De broekentrends in 2023 bestonden uit twee grote designs: de cargo pants en de metallic jeans. Ook in 2024 staan ons een aantal trends te wachten en wij zetten ze hier voor je op een rij.

Er belooft een controversiële broek een comeback te maken. Dus houd je vast – en scheer je kuiten alvast.

De broekentrends van 2024

Het lijkt er sterk op dat we de cargo in 2023 achterlaten. We zijn de moeilijksten niet, dus we zochten ook meteen de mooiste exemplaren voor je uit.

De capri

De gevreesde driekwart broek komt terug. In de vorm van een capri, om precies te zijn. Een trend waar Carrie Bradshaw van smult. Deze strakke broek, die tot de kuiten komt, lijkt de vervanger van de legging te worden. Al is de legging ook onderdeel van een nieuwe trend in 2024. Veel opties, dus.

nakd_1100-008391-0002_curated NA-KD

NA-KD jersey capri legging – €19,99

jersey_capri_leggings-1100-008391-00021525 NA-KD

Skousers

Je hebt de combinatie van een rok over een broek de afgelopen maanden vast al eens voorbij zien komen – op social media of op straat. In dit gaat deze trend iets verder en maken we kennis met de ‘skousers’: een lange variant van de skort. Net iets gekleder dan een gewone pantalon en tegelijkertijd ook een beetje speels.

PFW ANP

Maniere de Voir Skousers – €120

Wrap-Tailored-Trousers-Beige5 Maniere de Voir

Slangenprint

We zagen het al bij de schoenen ontploffen, maar nu ook wat betreft broeken: de slangenprint. Geen echt slangenvel natuurlijk, maar een goede namaak. Daar is in dit geval niks mis mee. Kim Kardashian gaf jaren geleden al een seintje, maar nu breekt de trend echt door.

ANP Kim Kardashian ANP

MANGO Broek met slangenprint – €29,99

slangenprint broek MANGO

Grijze denim

Als we de metallic pants één ding moeten nageven, dan is het wel dat ‘ie onwijs makkelijk te combineren was. Daarom is het niet zo gek dat de nieuwe broekentrend van 2024 in dezelfde tint is. De komende maanden gaan we namelijk de grijze jeans steeds meer zien.

PFW Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM

Levi’s grijze dad-jeans – €139,95

Levi's dad jeans Levi’s

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte