Dit zijn 11 originele kerstcadeaus voor de mannen in je leven

Gift Guide 2023 NSMBL 8

NSMBL

Voor vriendinnen, moeders, tantes en zussen weten we de perfecte cadeaus zo uit te zoeken. Maar de grote vraag is: wat geef je in godsnaam aan een man? Wij zetten elf parels op een rij voor alle vriendjes, broers, vaders, vrienden en opa’s.

Voor de mannen in ons leven is het vaak toch iets langer zoeken naar een cadeau waar ze ook écht blij mee zijn. Maar wij hebben het voorwerk alvast voor je gedaan – you’re welcome. 

Kerstcadeaus voor de mannen in je leven

Van de stadse vent tot oerman: voor iedereen hebben we een passend cadeau gevonden.

Iets voor op tafel

Kan het interieur van jouw lover, (schoon)vader of broertje wel wat spice gebruiken? Geef hem dan een koffietafelboek. Dit is een mooie toevoeging aan de inrichting, zonder dat het ‘tuttig’ aanvoelt.

Koffietafelboek sneakers – €34,95

cadeaus mannen de Bijenkorf

Loafers met een verhaal

Zoek jij een cadeau voor een man met een uitgesproken stijl? Dan zijn deze loafers van Filling Pieces een mooi cadeau.

Deze loafer is geïnspireerd op de diepzinnige ‘Matten-Klopper’-ring en belichaamt een reis van vernieuwing en het afwerpen van negativiteit. Een mooie boodschap om cadeau te doen.

Filling Pieces Loafer Gowtu Black – €450

cadeaus mannen (1) Filling Pieces

Houthakken en oesters klappen

Het man zijn bestaat uit vele kanten. Voor de echte DIY’er is dit boek perfect. De Kaufmann Mercantile Guide: How to Split Wood, Shuck an Oyster and Master Other Simple Pleasures.

How to Split Wood, Shuck an Oyster and Master Other Simple Pleasures – €15,87

cadeaus mannen (2) Bol.com

De VIP-treatment

Als er één drank is waar ons kleine landje bekend om staat, dan is het wel Heineken-bier. De oude Heineken brouwerij (a.k.a. Heineken Experience) is daarom een must-visit voor de bierliefhebber.

Wist je dat je ook VIP-tickets hebt voor Heineken Experience? Niet alleen kun je alles meemaken wat de reguliere tour te bieden heeft, je persoonlijke gids zal ook diep in het Heineken verhaal duiken. De VIP-tour neemt je ook mee naar een van de verborgen bars – Freddy’s of Henry’s – volledig gestyled naar belangrijke personen uit de geschiedenis van Heineken. In deze bars proef je vijf premium bieren gecombineerd met bijpassende hapjes.

Heineken Experience VIP-tour – €59,50

cadeaus mannen (3) Heineken

De go-to hoodie

Van hoodies heb je nooit genoeg. Daarom is een fijne, kwalitatieve hoodie altijd een goed cadeau. Wedden dat deze heel vaak van pas zal komen?

Axel Arigato Basket oversized hoodie – €175

cadeaus mannen (4) de Bijenkorf

Stappers van Salomon

Is de vent voor wie jij iets zoek havermelkelite pur sang? Dan mogen een paar stappers van Salomon natuurlijk niet ontbreken in zijn garderobe.

Salomon ACS+ CSWP – €190

cadeaus mannen (5) Size?

Burgers klappen bij The Butcher

Geef jij liever een ervaring cadeau? Dan wil jij de oermannen in jouw leven meenemen naar The Butcher. Je eet daar de sappigste burgers met een heerlijke cocktail ernaast – in het pas renoveerde interieur vol kunstwerken van Selwyn Senatori.

cadeaus mannen (6) The Butcher

Zijn favoriete zipper

Net als de hoodie, is ook een kwalitatieve zipper een veelgebruikt item in de mannenkast. Om hem te verrassen doe jij hem dit jaar een elevated versie van zijn favoriete kledingstuk cadeau.

OLAF Block Zip Mock – €120

cadeaus mannen (7) OLAF

Een knappe portemonnee

Grote kans dat zijn portemonnee wel een frisse vervanger kan gebruiken. En laat dat nou net het perfecte cadeau zijn voor de feestdagen. En ook nog eens met een missie achter het merk. Eigenaresse Paulien Wesselink begon ruim 11 jaar geleden als pionier in fair fashion met een reis naar India. Haar missie is even simpel als ambitieus; changing the world, one bag at a time. 

O MY BAG Tobi’s Wallet – €49

cadeaus mannen (8) O My Bag

Warme voetjes

Is de man in jouw leven te ijdel om UGG’s voor zichzelf te kopen? Dan is dit het perfecte moment om ze cadeau te doen. Zodra hij eenmaal merkt hoe heerlijk ze zitten, doet hij ze nooit meer uit.

UGG herenboots Neumel Chelsea – €159,95

cadeaus mannen (9) Van den Assem

Iedere ochtend een geluksmomentje

Als je van iemand houdt, dan gun je diegene goede koffie. Met deze knappe automaat van Nespresso maak je iedere ochtend een koffietje die net zo lekker is als een coffee to go á €6.

Nespresso Sage Creatista® Plus – €438

cadeaus mannen (10) Bol.com

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte