Dit worden de vier belangrijkste sieradentrends van dit najaar

Sieradentrends header

Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM

Sieraden zijn vaak de kleinste elementen in je outfit, maar maken een groot verschil. Met slechts een paar kleine accessoires geeft jij jouw look een totaal andere vibe. Benieuwd welke sieraden we dit najaar veel gaan zien? Wij zetten de sieradentrends voor jou uiteen.

Eerder hadden we het al over de schoenentrends van dit najaar, over de herfstkleuren en over de jassen die trending worden. Maar laten we het nu eens over sieraden hebben.

We gaan steeds verder weg van Y2K en steeds verder richting quiet luxury, zien we ook aan de sieradentrends.

Dit worden de vier grote sieradentrends van dit najaar

Van parels tot handcuffs: we gaat het allemaal zien.

Grote parels

As we told, gaan we steeds meer richting quiet luxury. Als zijn de trending parels niet zo stilletjes meer, maar juist groot en opzichtig. Bij onder andere Rejina Pyo en Givenchy zagen we de maxiparels als over de catwalk paraderen.

CPH SS24 - DAY 2 The Garment Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM

BY1OAK Attraction Pearl – €75

PAREL OORBEL BY1OAK

Lange oorbellen

Net als parels, mogen ook de oorbellen groot zijn dit najaar. Denk aan langwerpige oorbellen die tot de schouders rijken. Opvallend en elegant. Chanel, Proenza Shouler, Louis Vuitton en Nensi Dojaka deden het al voor op de catwalk.

Copenhagen Fashion Week - Street Style Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM

Zara oorbellen met strass – €15,95

Oorbellen Zara

Chunky handcuffs

De sieraden van dit najaar zijn allesbehalve subtiel, zo ook de armbanden. We zien veel grote bangles en handcuffs de revue passeren aan het einde van dit jaar. Denk bijvoorbeeld aan deze combinatie, die we zagen tijdens de show van Saint Laurent.

Saint Laurent SS23 ANP

Prada Triangle Cuff – €420

Sieradentrends najaar Prada

Bloemen om je nek

We zagen deze zomer al veel bloemencorsages en de trend zet in het najaar gewoon door. Om je nek, om je tas of op je kleding: het kan allemaal.

CPH SS24 - DAY 2 Paolina Russo Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM

Zara kraag met bloemen – €12,95

Sieradentrends Zara

Zilver

Waar de focus afgelopen periode vooral op goud lag, is het nu weer tijd voor de comeback van zilver. Hoewel goudtinten de lente- en zomercollecties van 2023 nog steeds domineerden, was er een opvallende stijging in de hoeveelheid zilveren sieraden, die we zagen bij shows van Loewe tot Missoni.

Missoni SS23 ANP

Felt Atelier Ryu Silver Earrings – €54,92

Sieradentrends Felt Atelier

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte