Dit wist jij nog niet over de Renaissance-outfits van Beyoncé

GettyImages 1488935826 1


(Photo by Kevin Mazur/Getty Images for Parkwood)

Beyoncé zit middenin haar Renaissance-tour en op de NSMBL-redactie kunnen we niet wachten totdat we haar aankomend weekend mogen bewonderen in de Arena. We weten inmiddels dat Beyoncé één van de betere zangeressen is aller tijden. Maar niet alleen haar gouden stem is uniek. Er is namelijk iets bijzonders aan de hand met de looks die Queen B tot zo ver tijdens haar optredens heeft gedragen.

She runs the world.

Dit wíl jij weten over de outfits van Beyoncé tijdens haar Renaissance-tour

Beyoncé zou Queen B niet zijn als ze ook tijdens deze wereldtour voor een onvergetelijk ervaring zou zorgen. Onder andere de aanwezigheid van dochter Blue Ivy, was al een enorme verrassing. En ook de looks waarin de zangeres het podium betreedt, hebben een bijzondere betekenis.

Meer dan een optreden

Beyoncé’s Renaissance-tour is meer dan alleen een optreden. De 41-jarige zangeres heeft een extra element aan haar show toegevoegd waarin ze continu in nieuwe looks verschijnt. Bij alle optredens tot nu verscheen de zangeres in een nieuwe look die speciaal is ontworpen door de grotere namen binnen de huidige mode. Beyoncé lijkt zelfs te kiezen voor de ontwerper uit het desbetreffende land waar ze optreedt. Zo droeg ze een look van Jacquemus in Marseille, wat de geboorteplaats is van de ontwerper. Looks van onder andere Alexander McQueen en Stella McCartney kwamen voorbij in Londen.

 

Wat kunnen we nog meer verwachten?

Met nog meer dan 40 optredens te gaan, zijn wij ontzettend benieuwd of dit betekent dat Queen B tientallen nieuwe ontwerpen om haar lijf zal dragen. Nog maar drie dagen en dan trapt de zangeres haar tweedaagse show in Amsterdam af. Of dat in een design van een Nederlandse ontwerper zal zijn, lijkt ons onwaarschijnlijk. Maar wellicht weet Beyoncé ons te verrassen. Dat zou namelijk niet de eerste keer zijn.

Dit wist jij nog niet over de Renaissance-outfits van Beyoncé

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte