Dit waren de beste celebrity looks tijdens Coachella (+ dupes)

Gradient Banner NSMBL 18

instagram @haileybieber, @alixearle, @peggygou

Net als alle andere jaren, is Coachella in 2024 weer één groot celebrity- en influencerfestijn. De meest toonaangevende mensen komen er in bijzondere looks. En daarmee inspireren ze ons meteen weer voor onze festivaloutfits, die we komende zomer weer bij elkaar moeten gaan zoen.

Omdat er aan de items van the rich and famous een flink prijskaartje hangt, zochten wij betaalbare items die erg op de looks lijken. En mocht je toch naar Coachella 2024 willen, je kan dus gewoon nog tickets kopen voor het tweede weekend. Wij zetten hier alle kosten op een rij.

De beste celebrity looks tijdens Coachella

De tijd van verentooien en franjes op Coachella is allang voorbij. Stijliconen gaan nu voor wat meer ingetogen en comfortabele looks, maar dat maakt het niet minder stijlvol. Wij doen onze inspiratie op voor aankomend festivalseizoen.

Alix Earle

Alix Earle hield zich niet in. Ze werd gespot in een prachtig setje, versierd met parels. Maar gek genoeg is dat niet wat ons oog trekt. Wij zijn namelijk verliefd op het leren jasje met witte stiksels.

Liquid I.V. Presents Neon Carnival in Association with Patron El Alto and The Levi's Bran, Indio, California, USA - 13 Apr 2024 ANP

Stradivarius jack met leereffect en contrasterende naad – €69,99

coachella items dupes Stradivarius

Hailey Bieber

Net als Alix, besloot ook Hailey Bieber in een oversized leren jack naar het festival te gaan. Haar broek liet ze thuis.

coachella items dupes instagram @haileybieber

Mango NAPOLI Imitatieleren jas – €69,99

coachella items dupes (1) Zalando

Daarnaast liep Hailey ook in een hele comfortabele look. Namelijk een groene, sportieve polo en een short. Hier kunnen wij wel aan wennen.

Hailey Bieber instagram @haileybieber

Adidas Pinstripe shirt – €60

coachella items dupes (2) Adidas

Peggy Gou

Peggy Gou heeft naast een muzikaal talent, ook nog eens een geweldig gevoel voor stijl. Tijdens een van haar grootste gigs ooit pakte ze daarom ook flink uit. Ze verscheen in een satijnen blazer die bijna tot de grond reikte.

Peggy Gou Peggy Gou

Vero Moda Mathilde Long Jacket – €59,99

coachella items dupes (3) Vero Moda

Alessandra Ambrosio

Als er één vrouw is die al sinds het eerste moment een Coachella-icoon is, dan is het wel Alessandra Ambrosio. Ook dit jaar ziet ze er weer prachtig uit, met haar boho look.

INDIO, CALIFORNIA - APRIL 12: Alessandra Ambrosio attends CELSIUS Cosmic Desert Event at Coachella on April 12, 2024 in Indio, California. Tommaso Boddi/Getty Images for CELSIUS Energy/AFP ANP

NA-KD Kniehoge leren bikerboots – €86,97

coachella items dupes (4) NA-KD

Charli D’Amelio

Charli D’Amelio ging voor een gewaagde look met een low waisted maxirok. De perfecte look voor als het warm is op een festival.

US - CELSIUS - COSMIC - DESERT - EVENT, - COACHELLA - 2024 ANP

Gina Tricot low waist maxi skirt – €29,99

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F04%2Fcoachella items dupes 5 Gina Tricot

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte