dit is de nieuwe trendy sneaker van 2024

Bella SL 72 Adidas e1708959203507

Bauer-Griffin via ANP

De supermodellen van  nu zijn ook grote stijliconen: ze weten wat in is en het staat hen ook nog eens hartstikke goed. Daarom kijken we graag wat ze dragen. Bella Hadid is gespot in een relatief nieuwe sneaker en we kunnen je nu al vertellen: dat betekent dat het een grote gaat worden.

Bella draagt Adidas

Het gaat om de SL 72 van Adidas – een merk dat de laatste tijd sowieso ontzettend lekker gaat. De SL 72 is ‘geboren in 1972’ en SL staat voor Super Light. Het doel in de jaren 70 was was om een lichtere schoen te ontwikkelen voor hardlopers die op zoek waren naar snelheid en wendbaarheid. Je kunt dus wel zeggen dat dit een echte vintage running shoe is.

In de ‘huidige’ tijd is de schoen onderdeel van de Adidas Originals collectie en was laatst ook onderdeel van viral Wales Bonner SS22 collab. Bella is gespot met de SL 72’s en dat betekent één ding: deze schoen gaat populair worden. Check de beelden van Bella hier.

En de schoen? Hieronder zie je ‘m:

Adidas Adidas

De sneakers zijn 100 euro, not too bad. Wil je ze ook toevoegen aan je collectie? Je shopt de SL 72’s hier.

Designer deals scoren

Op de website Secret Sales wordt het je toch wat makkelijker gemaakt. Een soort ‘geheime’ online sale (nu niet meer oeps), waar je dus met heel veel korting kan kopen. Hebben we het shopbeest in jou aangewakkerd? Lees dan meer over Secret Sales.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte