Dit haaraccessoire is terug en wil je deze zomer elke dag dragen

Dit haaraccessoire wil je deze zomer elke dag dragen

Funky and Fancy

Ondanks dat we het momenteel aan het weer niet heel duidelijk merken, is de zomer toch echt in volle gang. Of de zon nou schijnt, of niet: het liefst verfraaien we elke dag met een stijlvolle zomerse outfit. Dit haaraccessoire mag daar deze zomer niet aan ontbreken.

Praktisch, modieus en nog goed voor je haren ook: scrunchies zijn weer helemaal terug van weggeweest.

‘Weer’ omdat de haaraccessoires in de jaren ’80 en ’90 een enorme trend waren en zo’n vijf jaar geleden een comeback hebben gemaakt in de modewereld. Waar het meestal tientallen jaren duurt voor een trend terugkeert, gaat het nu met de scrunchies een stuk sneller, maar niet helemaal op de manier zoals we ze al eerder kenden.

De scunchies à la 2023 zijn groter dan ooit en het liefst gemaakt van kant of mesh in een opvallende kleur. Tijd om op te vallen dus, want er is altijd wel een scrunchie die perfect bij je outfit past. Dit zijn onze favorieten:

1. Romantisch kantje

Deze scunchie is groter dan je waarschijnlijk voorheen hebt gehad en is extra volumineus gemaakt door middel van verschillende laagjes kant. Extra voordeel: wit staat vrijwel bij alles.

Funky & Fancy, €19,99.

2. Barbiecore

Precies zoals je bij Barbiecore verwacht: knalroze, extravagant en vrouwelijk. En dan ook nog eens van de leukste Amsterdamse merken.

Mochi, €19.

All Things Mochi scrunchie Mochi

3. Met sjaaltje

Als een scrunchie alleen nog niet genoeg is, geeft deze variant nog net dat beetje extra met een elegant sjaaltje.

€35, Ba&sh.

Scrunchie van Ba&sh Ba&sh

4. Schattig en subtiel

Niet zo’n fan van felle kleuren? Ook dan is er genoeg keuze. Deze lichte variant met contrasterend zwart en wit past bij elke haarkleur.

Asos Design, €10,50.

Scrunchie van Asos Asos

5. Matchen met je bikini

Bij Aya Label maken ze niet alleen de mooiste bikini’s, ze maken ook nog eens prachtige matching scrunchies voor erbij. Zo kun je jouw strandcoupe in een handomdraai omhoog doen.

Aya Label, €6,50.

Aya Label scrunchie Aya Label

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte