Dior heeft prachtige samenwerking met Saks Fifth Avenue

Schermopname 917 e1700651943778

© Paul Vu

De kerstperiode komt er aan en er zijn twee steden in de wereld die héél speciaal zijn tijdens deze feestdagen: Londen en New York. Die laatste te duur? Scoor nu tijdens Black Friday een goeie reisdeal en huppa – op naar the big apple. Dior heeft namelijk prachtige samenwerking met Saks Fifth Avenue en het is magisch.

Gevalletje ‘wil je met eigen ogen zien’.

Bezoek Dior’s Carousel of Dreams at Saks

Nu het einde van het jaar eraan komt en we dat eens goed feestelijk moeten afsluiten, heeft Dior een prachtige samenwerking met Saks aangekonigd. Een prachtige en magische facade op de voorkant van het iconische warenhuis.

Deze samenwerking is een ode aan de lange samenwerking van Dior en de stad New York – die gaat namelijk al zo’n 70 jaar terug in de tijd. Christian Dior himself had namelijk veel liefde voor de Verenigde Staten en veel van zijn inspiratie kwam hier dan ook vandaan. Snappen we wel, zo’n stad als NYC bruist van de energie.

New York bezoeken als een local?

Als jij naar New York gaat zal je waarschijnlijk zeker wel een aantal toeristische plekken bezoeken, maar het leukste is om de stad te zien door de ogen van een local. Hoe je dat doet? Wij hebben lijsten samengesteld voor elke wijk. Brooklyn, Queens, The Bronx, Manhattan, Staten Island.. dus mocht je geshopt hebben bij Dior, weet je daarna in welke wijken je wil zijn en waarom. You’re welcome!

Het ontwerp

Het wiel op de voorkant van de winkel is een herinterpretatie van de Dior Cruise line, ontworpen door Maria Grazia Chiuri. Het wiel zelf is ontworpen door Pietro Ruffo. In Saks zelf vind je een passende pop-up met beauty-items en accessoires.

Dit prachtige kunstwerk is te zien van 20 november tot en met 5 januari 2024. Dus ga jij met de kerstdagen richting New York?! Dan heb je mazzel, dan kan je ‘t namelijk spotten. Of boek nog een reisje, kan best.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte