Dior gaat weer samenwerken met Birkenstock

DIOR MENS BEACHWEAR CAPSULE 2023 EDITORIAL SHOOTING BY TILL JANZ FOCUS BIRKENSTOCK 1

Dior heeft voor de tweede keer samengewerkt met Birkenstock voor de laatste strandcapsule, ontworpen door Kim Jones. De twee iconische modellen zijn opnieuw uitgevonden: de Dior by Birkenkenstock Tokio Mules en Milano Sandalen in suède. We vertellen je meer!

Dior gaat weer samenwerken met Birkenstock, dit zijn de nieuwste items

De sandalen zijn in seizoensgebonden kleuren te koop, denk aan pastelgeel, khaki en groen. Ze zijn mega comfortabel, met een extra strapje op de achterkant zodat je ze in #sportmodus kunt zetten. Ook zitten er wat industriële details op zoals de gespen. Zie de nieuwste beelden hieronder:

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F06%2FDIOR MENS BEACHWEAR CAPSULE 2023 EDITORIAL SHOOTING BY TILL JANZ FOCUS BIRKENSTOCK 9 https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F06%2FDIOR MENS BEACHWEAR CAPSULE 2023 EDITORIAL SHOOTING BY TILL JANZ FOCUS BIRKENSTOCK 7 https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F06%2FDIOR MENS BEACHWEAR CAPSULE 2023 EDITORIAL SHOOTING BY TILL JANZ FOCUS BIRKENSTOCK 1

De sandalen zijn te koop voor 960 euro, iets meer dan de reguliere Birkenstocks dus. Maar.. dan heb je ook wel een iconische samenwerking met Dior te pakken.

Daar gáát je geld..

De samenwerkingen vliegen je om de oren en daar worden wij dan weer heel erg blij van. Zo zien we binnenkort sneakers van Jacquemus x Nike én gaat New Balance de samenwerking aan met het Deense it-merk Ganni. Heel leuk, wel beetje slecht voor onze spaarrekening wel.

Dior gaat wederom samenwerken met Birkenstock, dit zijn de nieuwste sandalen

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte