Deze winkel heeft de perfecte dupes van Chanel en Gucci

Ontwerp zonder titel 11 e1691769781952

Gucci, Chanel en MANGO

Omdat we niet allemaal gezegend zijn met bizar rijke ouders, een enorme bankrekening of een dik vet salaris is het niet mogelijk om regelmatig designeritems te kopen. Wat doe je dan? Juist, je gaat op zoek naar goeie dupes. Je weet wel, producten die er op lijken maar een stuk goedkoper zijn.

Deze winkel heeft de perfecte dupes van Chanel, Dior en Gucci

We weten ook wel dat er belangrijkere dingen zijn dat designeritems kopen, maar het is wel héél erg leuk. En hoe graag we ‘t ook willen; het is niet altijd mogelijk. Dus je kunt natuurlijk gaan sparen, maar je kunt het ook bij de gewone retailers zoeken. Kwaliteit is natuurlijk wel fijn, maar ook dat kan je gewoon in de normale winkels vinden. De MANGO heeft dat helemaal begrepen en geeft ons de beste dupes – denk aan Chanel, Dior en Gucci, maar make it MANGO.

Gucci, Chanel en MANGO Gucci, Chanel en MANGO

Kijk bijvoorbeeld naar de tassen. Mocht je een echte Gucci nog een stapje te ver vinden, shop dan lekker bij bij de spaanse retailer. Die tas mét print lijkt bizar veel op een designervariant.

💸

Wél sparen voor een desingertas?

Wij oordelen niet. Alleen maar leuk zelfs. Mocht je wél graag een echte Gucci-tas willen, dan is het goed om een spaarplan te maken mocht je dat geld niet zo maar hebben liggen.

Wij zetten wat spaartips voor je op een rij!

Fancy sandalen

Mocht je graag de Chanel sandalen rocken, maar die krengen toch nét ff te prijzig vinden, dan kan je ook gewoon dupes halen. Zitten lekker én je kunt er zelfs een paar halen, zodat je weer even vooruit kunt.

Schoenentrends van dit najaar

Hoewel het al een beetje herfstweer is, lijkt het volgende seizoen nog ver weg. Toch zijn de schoenentrends voor najaar 2023 allang bepaald – dit zijn ze. Van loafers tot wijde laarzen: aan schoenkeuze geen gebrek deze herfst. Oh en.. zoek je nog sneakers? Lage Nike Dunks bijvoorbeeld? Wij vonden nog een aantal parels.

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte