deze tassen kosten minder dan 150 euro

tassennn e1706610793292

REX by Shutterstock / ANP

De zoektocht naar de perfecte tas kan soms een flinke tijd duren. Vooral als je een beetje op je budget moet letten, is het vinden van een nieuwe parel soms een onmogelijke opgave. Gelukkig zijn er genoeg mooie exemplaren onder de 150 euro.

Als je goed zoekt, ontdekt je de mooiste tassen. Wij hebben je alvast een handje geholpen met onze favorieten.

Ted Baker Darcell crossbody tas van leer – €126

Zwarte varianten heb je nooit genoeg. Van klassieke handtassen tot deze stoere crossbody variant van Ted Baker. Doordat het hardware van goud is, krijgt de tas een chique uitstraling. Mocht je de tas wat stoerder willen combineren, kan je dit exemplaar ook dragen met het lange hengsel. Door het fijne formaatje passen alle belangrijke spullen erin. Een echte parel, dus.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F01%2Ftassen De Bijenkorf

GANNI Easy Large Shopper – €115

Een fijne shopper is onmisbaar. GANNI heeft naast geweldige kleding, ook geweldige accessoires. Doordat de tas helemaal zwart is, valt het logo niet zo op. Ideaal voor vakantie, maar ook om boodschappen mee te doen. Daarnaast heeft GANNI nog meer kleuren van deze tas, zoals beige en spijkerstof.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F01%2Ftassen 2 De Bijenkorf

Núnoo Helena handtas – €84,90

Naast de klassieke zwarte handtassen, zijn er ook genoeg opvallende exemplaren die een goede toevoeging zijn aan de garderobe. Zo is deze Núnoo handtas geweldig voor elk seizoen. Door het kleine formaat is hij fijn voor festivals, maar ook voor andere feestjes. Daarnaast wordt elke outfit een stuk gezelliger met deze variant.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F01%2Ftassen 3 De Bijenkorf

JW PEI Tessa schoudertas met studs – €130

De kans is groot dat je nog niet van dit merk gehoord hebt, toch laten wij je graag kennismaken met dit prachtige item. Dat spijkerstof weer helemaal in komt komend jaar is duidelijk, deze tas past perfect bij de trend. Daarnaast heet JW PEI nog genoeg andere bijzondere exemplaren. Wees er snel bij, want deze tas wil je toch? Mocht je spijkerstof toch een beetje spannend vinden, is deze tas er ook in het zwart en zilver.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F01%2Ftassen 4 De Bijenkorf

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte