Deze Intimissimi-top is favoriet van Kendall Jenner

110723 kendall jenner shirt lead 404ef620e8524f8c850016a5ad118a59

Jay Shetty Podcast

Als celebrities een item veel dragen, gaan we er vaak blind vanuit dat het een prijzig designeritem is. Als dat niet zo blijkt te zijn, hebben we een goede dag. Vandaag is zo’n dag. Stijliconen als Emily Ratajkowski en Kendall Jenner zijn namelijk helemaal weg van een top van Intimissimi.

Goed nieuws: je slaat ‘m al in voor veertig euries.

Deze Intimissimi-top is favoriet in Hollywood

Als het gaat om chique T-shirts met lange mouwen, zijn er maar weinig modellen zo populair als de Intimissimi Boat Neck Modal Cashmere Ultralight Jumper. Het is een trui, die eigenlijk een shirt is, gemaakt van heel dun kasjmier. Hij ziet er zijdezacht uit – en zo voelt ‘ie ook als je ‘m draagt. Het is de perfecte basic top om onder een blazer te dragen of op een loose jeans.

Gezien het feit dat de top van kasjmier is en dat celebrities ‘m dragen, gingen we van een hoge prijs uit. Maar niets bleek minder waar. De Intimissimi Boat Neck Modal Cashmere Ultralight Jumper is verkrijgbaar in 17 kleuren kost €39,90. Dat noemen we winnen.

Intimissimi Boat Neck Modal Cashmere Ultralight Jumper – €39,90

Intimissimi viral top Intimissimi

Emily Ratajkowski werd maandag de nieuwste beroemde fan van de luxueuze top, toen ze deze droeg tijdens een wandeling in New York. Daarvoor is de top ook al gespot bij Kendall Jenner (tijdens de Jay Shetty podcast), Jennifer Lopez en Irina Shayk (die ‘m droeg tijdens Milaan Fashion Week).

110723-kendall-jenner-shirt-lead-404ef620e8524f8c850016a5ad118a59 Jay Shetty Podcast

Emily Ratajkowski spotted out and about, New York City, NY, USA on March 3, 2024. Photo by Bauer-Griffin/INSTARimages/ABACAPRESS.COM ANP

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte