Deze celebrities rocken de ‘sheer clothing’ trend als geen ander

nsmbl 1 50

ANP

In het seizoen van de Fashion Weeks en opkomende modetrends springt de sheer clothing trend er toch écht uit. Ook al is de trend vrij controversieel, doorschijnende kleding is op het moment niet weg te slaan uit de opkomende mode. Niet alleen de modehuizen, maar ook een aantal beroemdheden zijn verliefd geworden op de revealing items. Wij hebben zes van onze favoriete looks voor jou op een rij gezet.

The sheer dress is taking over Hollywood.

Tepels en navels mogen gezien worden met de ‘sheer clothing’ trend

Mode wordt steeds minder preuts – tepels worden laten zien, strings zitten niet meer verborgen onder kledingstukken en navels zijn een nieuwe accessoire. Modehuizen omarmen de sexy trend en laten zien dat we lang niet meer in de bekrompen mindset zitten. Verschillende beroemdheden sluiten zich bij deze gedachte aan en rocken op hun eigen manier deze 2023 trend.

Zendaya

We trappen hem af met de queen Zendaya. Zij droeg voor de Valentino show een show stopping sheer bodysuit die volgers omver blies.

sheer clothing zendayaPhoto by Laurent Zabulon/ABACAPRESS.COM

Kendall Jenner

Een casual vrijdagavond? Kendall Jenner trok voor een avondje uit een zwarte sheer jurk uit de kast waar we spontaan verliefd op werden.

sheer clothing kendall jennerANP

Florence Pugh

De roze Valentino Jurk van Florence Pugh zorgde voor veel ophef en discussies op het internet, maar veel modeliefhebbers prezen de Midsommar actrice om deze felle look. de 27-jarige Hollywood ster draagt wel vaker doorschijnende kleding, zo ook afgelopen weekend tijdens de Valentino Show.

Florence pughANP

Megan Fox

Megan Fox is ook zeker niet vies van een spicy outfit. Zo droeg ze deze iconische sheer dress naar de MTV Awards in 2022.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F03%2FANP 437406575ANP

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski hebben we al vaker in een sheer outfit voorbij zien komen, maar deze zwarte jurk blijft wel één van de favorieten.

sheer clothing emily RatajkowskiANP

Zoë Kravitz

De Met Gala look van Zoë Kravitz is er een voor in de boeken. Met deze glinsterende jurk liet ze haar figuur op en top naar voren komen en konden wij alleen maar verliefd worden op deze look.
https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2021%2F12%2Fzoe kravitz met gala 2021

Deze celebrities rocken de ‘sheer clothing’ trend als geen ander

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte