Deze betaalbare schoenen zijn perfect voor de feestdagen

ANP 481316590

Hanna Putylina/Shutterstock

Het is soms een hele zoektocht om de mooiste schoenen bij je kerstoufit te scoren. Ze moeten feestelijk zijn, maar het liefst ook nog een beetje comfortabel. Mocht je het perfecte paar nog niet gevonden hebben, ben je hier op de juiste plek. Wij hebben namelijk een aantal schoenen op een rijtje gezet, die perfect zijn voor de feestdagen.

En, ze zijn ook nog eens lekker betaalbaar.

H&M Slingbacks met strikje – €44,99

Omdat strikjes weer helemaal in zijn, mochten deze hakken niet ontbreken. Om ze nog wat feestelijker te maken, zit de strik vol met zwarte glitters. Door het kleine hakje hou je het makkelijk een avond vol.

hakken H&M

NA-KD Strass hakkenschoenen met vierkante teen – €49,95

December is het moment om uit te pakken. Glitters, veren en pailletten worden uit de kast getrokken. Deze hakken maken je outfit helemaal af, door de subtiele steentjes een kleine hak.

hakken NA-KD

H&M Kniehoge boots met hak – €74,99

Voor de koukleumen onder ons zijn lange laarzen ideaal voor de feestdagen. Deze variant zorgt ervoor dat je benen warm blijven. Daarnaast kan je deze laarzen ook na de feestdagen makkelijk dragen, chic en lekker duurzaam.

https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F12%2Fhakken 3 H&M

H&M Slingbacks met strass – €30,99

Niet iedereen is fan van hakken, maar wil wel feestelijke schoenen dragen. Ballerina’s worden weer veel gedragen, daarom is dit feestelijke paar perfect voor het kerstdiner. Een simpele outfit wordt al snel feestelijk door deze ballerina’s met prachtige glitters. En je hoeft niet bang te zijn voor pijnlijke voeten, hoe fijn is dat?

hakken H&M

H&M Manifest Pumps met hoge hak – €38,99

Mocht je geen fan zijn van zwarte hakken, zijn deze zilveren parels ook ideaal voor de feestdagen. Ze maken een zwarte outfit helemaal af.

hakken H&M

NA-KD Hakschoenen met fluwelen bandjes – €29,97

Naast glitters, pailletten en veren, is fluweel ook een typische stof voor de feestdagen. Deze hakken met bandjes kan je langs je been omhoog strikken, zodat je benen net iets langer lijken.

hakken NA-KD

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte