De perfecte schoudertas om bij je te dragen tijdens kerst

Jerome Dreyfuss 2500x1000 LAME 1 1 e1701264015893

Jérôme Dreyfuss

December staat bijna (nu echt!) voor de deur en dat betekent dat je je volledig mag onderdompelen in de feestdagen en alles wat daarbij hoort. Gezelligheid, eten, kerstfilms, goeie feestoutfits én bijpassende accessoires. Als er een tijd is in het jaar dat je voor glitter en glam mag gaan is het nu en daarom zetten wij de perfecte tas in het zonnetje.

In het winterzonnetje dan.

De perfecte tas voor de feestdagen

Tassenliefhebbers.. let goed op. Deze winter lanceert het Franse merk Jérôme Dreyfuss de Lamé Dégradé Capsule collectie. En dit is dan weer een collectie die geweldig bij de feestdagen past. Denk aan donkere kleuren en veel glam. De ontwerpen zijn geïnspireerd op punk en rock. Dit is bijvoorbeeld terug te zien door het gebruik van metallic leer, dat een subtiele overgang heeft van zwart naar zilver of van zilver naar gunmetal. Aan alle details zijn gedacht.

Niet per sé waar aan denkt als je feestdagen hoort, maar wacht maar tot je de tassen ziet. De populairste modellen van Jérôme Dreyfuss zijn terug te vinden binnen de Lamé Dégradé Capsule collectie. Shiny en vooral heel erg passend voor al die kerstdiners.

Happy shopping! Bekijk de hele collectie hier.

Hoe mooi zijn ze?!

De grootste modetrends van 2023

Het najaar van 2023 barst van de verschillende modetrends. Van pop of red tot biker boots: er lijkt iedere maand weer een nieuwe tendens te heersen. Maar wat zijn de trends die er in modeseizoen FW 23/24 echt toe doen? Wij zetten ze alle vier op een rij. Niet iedere microtrend is here to stay. Dus voordat jij je geld uitgeeft een aan een item dat volgende maand weer uit de mode is, wil je weten welke items tot volgende zomer trending blijven. Zilver en metallic was er ook zo een dus het geeft helemaal niet dat je zo’n glamorous tasje aanschaft.

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte