De bizarre gelijkenissen tussen Irina Shayk en Gisele Bundchen

NSMBL 1 2023 07 25T134855.015

ANP

Dit weekend werden Tom Brady en model Irina Shayk samen gespot in Los Angeles. Nu blijkt dat de carrières van Irina en Toms ex, Gisele Bündchen, bizar op elkaar lijken.

Zoekt Tom zijn liefjes uit op hun succesvolle modellencarrière?

De gelijkenissen tussen de carrières van Gisele Bündchen en Irina Shayk

Eerder gingen verhalen rond dat Kim Kardashian zou daten met de voormalig American footballspeler, maar die verhalen zijn nu verleden tijd. Gisele Bündchen en Tom Brady vormden lange tijd een echtpaar, maar het lijkt erop dat beiden verder zijn gegaan na de scheiding.

Dat Tom Brady een type heeft, daar kunnen we nu niet onderuit. Hoewel Gisele en Irina niet op elkaar lijken en op hun eigen manier bloedmooi zijn, zijn hun loopbanen bijna identiek.

Ontdekt op jonge leeftijd

De Braziliaanse Gisele werd op 14-jarige leeftijd ontdekt in een winkelcentrum, waarna haar modellencarrière al snel een sprint nam. Ook Irina, het Russische supermodel, komt uit een klein mijnstadje, maar ze steeg snel in de modellenwereld na haar ontdekking op jonge leeftijd.

Lopen voor Victoria’s Secret

Back in the days had je het gemaakt als model wanneer je tot de Victoria’s Secret Angels behoorde. En raad eens? Zowel Gisele als Irina liepen in die shows mee.

Gisele Bunchen en Irina Shayk ANP

Poseren voor Versace

Wat magazine advertenties betreft, hebben Shayk en Bündchen geposeerd voor ‘s werelds beste ontwerpers. Ze hebben allebei in de loop der jaren verschillende campagnes voor Versace binnengehaald. En wij moeten toegeven, deze beelden lijken inderdaad erg op elkaar.

Gisele Bunchen en Irina Shayk Versace

Halfnaakt voor Givenchy

Nog zo’n soortgelijke campagne, die beide dames hebben gedaan, is er een van Givency. Zowel Gisele als Irina zitten halfnaakt op de nek een mannelijk model meteen Givenchy jeans aan.

Gisele Bunchen en Irina Shayk Givenchy

Model staan voor Missoni

Oké, de laatste dan. Gisele en Irina werden allebei prachtig vastgelegd voor modemerk Missoni. Al zijn dit wel de meest verschillende foto’s in de reeks.

Gisele Bunchen en Irina Shayk Missoni

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte