Bye Big Red Boots, MSCHF X Crocs lanceert de Big Yellow Boots

We hebben allemaal wel de fenomenale Big Red Boots van MSCHF voorbij zien komen. De schoenen waren een lange tijd razend populair en niet weg te slaan uit de media. Na ons even in rustige wateren te hebben begeven, heeft MSCHF nu een samenwerking met Crocs gelanceerd. De Big Red Boots moeten even plaatsmaken, want de Big Yellow Boots zijn hét gesprek van de dag.

You either hate them or love them.

MSCHF X Crocs

MSCHF staat bekend om het lanceren van producten die er vrij surrealistisch uitzien. MSCHF staat voor baldadigheid en dit zien we terug in de absurde designs. Zo kwamen ze al naar buiten met de Big Red Boots, en laatst was ook de MSCHF microscopic handbag aan de beurt. Nu is het merk in zee gegaan met Crocs om de Big Yellow Boots op de markt te zetten: je moet ervan houden.

Big Yellow Boots

Het zijn echte statement schoenen, maar de meeste mensen vinden ze toch een beetje de plank misgeslagen. De schoenen werden afgelopen week gepromoot door Tommy Cash, een rapper uit Estland. Hij droeg ze naar Paris Fashion Week voor de promotie en de aandacht was zeker op hem gevestigd. Gekleed als een soort mimespeler stal hij de spotlight vanaf de zijlijn. De video die hieruit is gekomen is dan ook vrij komisch.

Reacties op de schoenen

De opmerkingen over de schoenen zijn gemixt en variëren tussen negatieve en humoristische reacties. Zo reageert iemand: “do they come with them limited edition attachable badges?” Iemand anders vindt het allemaal maar frappant: “I think the internet might have been a mistake”. Er komen ook positieve reacties binnen over de schoenen. Waarschijnlijk zal het internet, net als bij de Big Red Boots en moeten wennen aan de Big Yellow Boots.

Ken je die grote rode laarzen nog? MSCHF komt nu met de ‘Big Yellow Boots’ in samenwerking met Crocs

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Mobiele versie afsluiten