Blake Lively straalt in bijzondere dierenprint tijdens New York Fashion Week

Blake Lively Show e1707906589788

Ouzounova

Blake Lively stond al bekend om haar uitstekende gevoel voor mode, maar wist opnieuw de aandacht te trekken tijdens de Herfst/Winter 2024 show van Michael Kors tijdens New York Fashion Week. Het evenement vond plaats op 13 februari en presenteerde Michael Kors’ nieuwste collectie aan een publiek vol celebrities.

Maar het was Blake Lively die de show stal met haar giraffe-print outfit.

De look van Blake Lively

Blake Lively, de 36-jarige actrice en moeder van vier kinderen, was aanwezig bij de show en straalde zelfvertrouwen en elegantie uit in haar look. De outfit bestond uit een giraffe-trenchcoat gecombineerd met een bijpassende minirok. Om het uitgesproken patroon te combineren, koos Lively voor een chocoladebruine top eronder, samen met bruine kniehoge laarzen en doorschijnende bruine panty. Ze maakte haar look af met een bijpassende handtas, statement oorbellen en haar kenmerkende blow-out look.

Bewondering voor Michael Kors

Deze gedurfde outfit was heel anders dan wat Blake Lively droeg tijdens de Super Bowl van 2024, toen ze zich sportiever kleedde. Het komt echter niet als een verrassing dat ze koos voor een gewaagdere look voor de Michael Kors show, aangezien ze meerdere keren haar bewondering voor de ontwerper heeft uitgesproken in een eerder interview met E! News in februari 2022. Blake vertelde enthousiast over Kors’ eerste avondshow, waarbij ze zei dat ze zich voelde alsof ze een ander leven leidde nadat ze haar kinderen in bed had gestopt. Ze complimenteerde ook de ontwerpen van Kors vanwege hun moeiteloze glamour en strakke lijnen, dit laat zien dat ze zelf ook van fashion houdt.

Blake Lively was niet de enige celebrity

Na terugkeer naar New York City na een weekend in Las Vegas, waar ze de Kansas City Chiefs toejuichte op de Super Bowl van 2024 samen met Taylor Swift en andere beroemde vrienden, kwam ze naar de show samen met haar zus Robyn Lively. Blake Lively was te vinden op de gastenlijst voor de eerste rij samen met andere celebrities zoals Gabrielle Union, Brie Larson en Katie Holmes.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte