Bij deze winkel in Parijs kan je zelf je eigen ‘Chanel tas’ ontwerpen

GettyImages 1368028752 e1669970743303

Getty Images

Is het altijd al jouw droom geweest om de eigenaar te zijn van een designer tas? Dan heb je geluk, want die droom kan nu misschien sneller dan je dacht werkelijkheid worden. Bij deze winkel in Parijs kan je namelijk je eigen “Chanel tas” ontwerpen.

One of a kind!

Eigen designer tas ontwerpen

Veel vrouwen dromen ervan om een designer item in hun kast te hebben. Een van de mooiste designer items is toch wel een tas, maar daar hangt helaas ook vaak een flink prijskaartje aan. Toch hebben wij nu iets gevonden waardoor je voor een leuk prijsje je eigen “Chanel tas” kunt ontwerpen. Hoe leuk is dat!

De winkel waar je dit kunt doen heet Mini Me Paris en bevint zich hier: Boutique📍73 Bd Sebastopol 75002. In deze winkel kan je een workshop volgen waarin je je eigen “Chanel tas” kunt ontwerpen. Deze zet je, van begin tot eind, helemaal zelf in elkaar. Deze tas is zo “designer” door verschillende dingen. De tas heeft namelijk niet alleen het design van de originele Chanel tas, maar de stoffen die worden gebruikt zijn ook nog eens van merken als Chanel en Hermes. Zo heb je dus een designer tas, maar dan met een eigen twist.

Kosten

Nu wil je natuurlijk het liefst weten wat deze geweldige workshop kost een wees niet bang. Het heeft niet de prijs van designer tassen die je gewend bent. Je kan deze workshop al volgen voor €125 euro. Wel komen er nog wat extra kosten bij kijken. Voor de materialen betaal je nog eens €85 en dit kan hoger oplopen. Dit ligt helemaal aan welke materialen en accessoires jij voor jouw tas wilt gebruiken.

Deze keuzes zijn eindeloos is te zien op TikTok. Eén ding is in ieder geval zeker en dat is dat jij er zelf voor kiest hoe je tas er van binnen en van buiten uit komt te zien. De kans dat jij iemand met precies dezelfde tas gaat tegenkomen is dus bijna nul en daar kan geen echte designer tas tegenop. Helemaal het geld waard als je het aan ons vraagt!

@cassrwong

i already want to go back and make another bag!! @MiniMeParis #paris #minimeparis #chanelbag #thingstodoinparis #parisrecommendation #igreels

♬ Memories of Paris – Paris Cafe Society

@1chloeryder

Vintage Chanel purse making class in Paris!!! SO COOL!!! #paris #minimeparis #custompurse #custom #purse #chanel #vintagechanel #vintage

♬ original sound – Chloe Ryder

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte