Beyoncé’s Rennaissance Tour merchandise nu in uitverkoop

Screenshot 262

Instagram @beyonce

Of je nu wel of niet aanwezig was bij een van de concerten van Beyoncé’s Renaissance Tour: de kans is groot dat je er toch iets van hebt gezien op je socials. Ben je groot fan van Beyoncé en wil je graag een aandenken aan dit concert of dit album? Dan is dit jouw kans! Veel van Beyoncé’s Renaissance Tour merchandise items zijn nu tegen een betaalbare prijs verkrijgbaar op Amazon, met kortingen tot wel 43%.

Wees er snel bij voordat het uitverkoopt!

Renaissance World Tour Merchandise

We weten allemaal hoe lastig het kan zijn om tickets te scoren voor een concert, dit was, zoals verwacht, ook het geval bij Beyoncé’s Renaissance Tour. Had jij hier supergraag bij willen zijn, maar is het je toentertijd niet gelukt om kaartjes te bemachtigen? Of is het je juist wel gelukt, maar was het weer eens mega druk bij de merchandise verkoop? Dan kun jij alsnog een aandenken bemachtigen, namelijk via Amazon. Zij bieden de Renaissance World Tour Merchandise namelijk met tot wel 43% korting aan. Je kunt onder andere Tour-t-shirts, truien, posters en tassen kopen.

Het assortiment

Een aantal bekende merch items die in de sale zijn op Amazon zijn de t-shirts met Beyoncé als disco cowgirl, deze kost onder de 23 euro. De trui hiervan is minder dan 45 euro. Maak er meteen een matching set van met de bijbehorende sweatpants, je betaalt hiervoor slechts 41 euro. Een vinyl van het album Renaissance is verkrijgbaar voor rond de 36 euro. Verder hebben ze ook nog t-shirts van bekende nummers zoals Heated, Virgo’s Groove en Alien Superstar.

Beyoncé Official Renaissance World Tour Merch Disco Cowboy Hat T-Shirt

Beyonce-merch Amazon

Beyoncé Official Renaissance World Tour Merch Billboard Crewneck Sweatshirt

Beyonce-merch-2 Amazon

Beyoncé Official Renaissance World Tour Merch Sweatpants

Beyonce-merch-2 Amazon

RENAISSANCE Vinyl

Beyonce-merch-2 Amazon

Cowboy Carter

Veel fans zijn benieuwd of de merchandise van het album Cowboy Carter ook op Amazon gaat komen. Hier is helaas nog niet veel over te vinden, dus het is niet duidelijk of je deze merchandise ooit gaat kunnen shoppen op Amazon. De eerste items zijn al wel verkrijgbaar op haar eigen website. Mochten de items ooit op Amazon komen, dan zal dit helaas wel een tijdje gaan duren.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte