Ateljé opent vandaag hun online archive sale

ATELJE PROD SS23 110 049 FINAL sRGB

Ateljé

Het is maandag en een nieuwe werkweek gaat van start. Maar om dat moment iets minder deprimerend voor je te maken, hebben we goed nieuws. Ons favoriete accessoiremerk, Ateljé, opent vandaag de deuren van haar online archive sale.

We zien ze inmiddels bijna overal: de vrolijke en stijlvolle telefoonhoesjes van Ateljé, het merk van influencer Yara Michels. Vandaag openen ze hun eerste online archive sale en dat betekent hoesjes, koorden, laptop sleeves en tassen inslaan met een korting tot wel 60%.

De Ateljé Archive Sale opent vandaag

De Archive Sale van Ateljé geeft iedereen de kans om onze parels uit het verleden te scoren met onweerstaanbare kortingen. Zo shop je de koorden (lange en korte), hoesjes, laptop sleeves en tassen voor een fractie van de prijs.

Wat kan je verwachten?

De Ateljé Archive Sale is jouw ticket naar fashion paradise, met kortingen op producten uit de hele collectie:

30% korting op cases & cords. 50% korting op laptop sleeves, big bags, bow bags & foldables. 60% korting op weekender bags. https%3A%2F%2Fwww.nsmbl.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2024%2F01%2Fatelje 3 Ateljé

Onze favorieten uit de Archive Sale

Wij namen alvast een klein kijkje in het assortiment en zagen daar talloze hebbedingen. Dit zijn onze ultieme favorieten, die je vandaag voor een zacht prijsje scoort.

Denk aan de felroze case met een heerlijk parelkoordje eraan. Of juist een transparante case met een zuurstokroze koord. Oh, en als je een Samsung-telefoon hebt is deze sale ook nuttig, want de items van Samsung x Ateljé gaan ook met korting weg.

Ateljé archive sale Ateljé

Ook wat laptop hoezen en werktassen betreft ben je in de archive sale aan het juiste adres. Deze reverseable hoes trok meteen ons oog. Net als deze fluffy chocoladebruine (hi, kleur van 2024) tas.

Ateljé archive sale Ateljé

De archive sale gaat van start om 10:00 stipt op 15 januari (vandaag dus), exclusief via de webshop van Ateljé. Wees er op tijd bij om de beste deals te scoren.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte