Zo zag Walter uit B&B Vol Liefde eruit toen hij nog op kantoor werkte

B B 2023 Walter e1689143777179

RTL

We kennen Walter alsde spirituele (spriruwele) B&B Vol Liefde-eigenaar. Hij zoekt een vrouw waarmee hij zijn leven kan delen, op zijn Franse B&B. Dat Walter niet altijd al zo zweverig was, blijkt uit het feit dat hij eerst heel wat jaren in het bedrijfsleven zat. Allemaal leuk en aardig, maar we hebben nu beeld gezien van die tijd en je gelooft het bijna niet.

Zo zag Walter uit B&B Vol Liefde eruit toen hij nog op kantoor werkte

Na 35 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heeft Walter zijn goedlopende familiebedrijf verkocht. Hij was toe aan verandering en meer verdieping in zijn leven. Afgelopen jaar kocht hij zijn Franse paradijs in de prachtige natuur van de Correze, daar heeft hij een plek gecreëerd waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en tot zichzelf kunnen komen.

Zijn interesse in onder andere energieën, familie opstellingen en tantra zijn twintig jaar geleden ontstaan. Daar kreeg hij inzichten die hem anders naar het leven hebben laten kijken. Walter biedt ruimte voor healings en workshops maar je kunt bij hem ook terecht voor een energetische massage of een creatieve cursus. Walter hoopt tijdens zijn B&B-avontuur een open-minded vrouw te ontmoeten die geïnteresseerd is in spiritualiteit en die net als hij met beide benen op de grond staat maar het ook leuk vindt om te spelen.

Even graven in het verleden

Nou heeft Walter dus heel wat jaren in een corporate wereld geleefd en haar hoort natuurlijk ook een passend uiterlijk bij. Het acccount van de podcast @realitycheck_depodcast plaatste een tijdje geleden al een foto van deze versie van Walter, maar Lovereality rakelde ‘m weer op en wij zijn dankbaar. Vandaar dat wij hem ook weer met jou delen.

Corporate Walter

Ben je er klaar voor..? Weet je het zeker?

Tadaaaa! Had je dit verwacht? Wij in elk geval niet.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte