Zo worden alle jongens verliefd op je deze zomer

Scherm afbeelding 2023 06 30 om 16.24.30 e1689337109882

Erika Doss/Prime Video

Als je The Summer I Turned Pretty nog niet gezien hebt, mis je echt wat. Deze serie op Prime Video is een feel good show maar zit tegelijkertijd ook vol met realistische en toch pijnlijke momenten waardoor het geen standaard rom com is. Hoofdrolspeelster Belly weet veel jongens voor zich te winnen, weet jij zelf niet hoe dit moet? Wij zetten een aantal van haar tips op een rij.

Of het echt werkt? Dat mag je zelf uitzoeken..

Zo worden alle jongens verliefd op je deze zomer, volgens The Summer I Turned Pretty

Isabel Conklin, ofwel Belly, brengt al haar zomers door in het strandplaatsje Cousins samen met haar broer, moeder, haar moeders beste vriendin en haar zoons. De kinderen waren altijd beste vrienden, maar Isabel is in de laatste zomer slachtoffer geworden van de pubertijd. Of nou ja, slachtoffer.. de jongens vinden Belly opeens interessant, want ze is opeens een mooie jonge vrouw. Geen bril, geen beugel, alles is weg. Belly krijgt opeens veel aandacht en weet veel jongens voor zich te winnen, maar bij haar gaat dat niet altijd even goed. Aandacht trekken kan ze wel, dus mocht je daar nog wat hulp bij kunnen gebruiken heb je vast wat aan deze tips.

1. Vallen = cute

Onhandig niet sexy? Vinden veel jongens van wel. Het maakt je benaderbaar en je hebt gelijk iets om over te praten. Of je nou echt moet vallen en jezelf moet bezeren, dat valt nog over na te denken.

2. Plan zelf borrels of feestjes en nodig een aantal potentiele lovers uit

Hoe leuk is het als jij initiatief neemt en iets leuks plant? Helemaal als er gezellige mensen komen en jij dus je social skills kan laten zien. Als je meerdere mensen uitnodigd kan je laten zien dat je je niet richt op één persoon en dan kan de jacht beginnen.

3. Samen meedoen aan een wedstrijd

Als je allebei fanatiek bent kan samen meedoen aan een wedstrijd (volleybal, hot dogs eten, beerpong) voor een diepere connectie zorgen.

4. Wees nooit duidelijk

Of wij het eens zijn met deze tip.. dat niet echt. Maar als jij nooit duidelijk bent over wat je precies voelt dan houdt

5. Leen kleding van je dates

Zit lekker én kan je de ander weer jaloers maken.

Neem deze tips met een korreltje zout – dit is natuurlijk geïnspireerd op de serie The Summer I Turned Pretty.

Zo worden alle jongens verliefd op je deze zomer, volgens The Summer I Turned Pretty

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte