Zó veel geld wint de winnares van Echte Meisjes In De Jungle

Schermopname 1126

Videoland

Het seizoen van Echte Meisjes In De Jungle zit er weer op en dat betekent dat we een winnares hebben. Heb je ‘t nog niet gezien? Misschien wil je dan eerst even de laatste aflevering kijken, want in dit artikel vertellen we wie er gewonnen heeft én hoeveel geld de winnaar mee naar huis neemt.

Zó veel geld wint de winnares van Echte Meisjes In De Jungle

Dit jaar begon goed, want je kon meteen op 1 januari het nieuwe seizoen van ‘Echte Meisjes In De Jungle’ streamen bij Videoland.

Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi en Kelly van der Veer en natuurlijk Michella Kox en Louisa Janssen strijden voor de winst, wie is er het stoerst en gaat er met de geldprijs naar huis?

Grote finale

In de aflevering van gister was het tijd voor de een-na-laatste strijd, de zes dames gingen uitmaken wie er in de finale kwam te staan. Esmee, Shirley en Michella waren één team, Michelle, Kelly en Jacomien zaten in het andere team. Het laaste team blijft over, omdat zij de opdracht winnen.

Tijdens de laatste opdracht moeten de dames zo snel mogelijk bij Valerio zien te komen en wie doet dat het snelst? Michelle! Zij wint het programma.

En hoe veel zat er in de pot? 15.300 euro. Gefeliciteerd, Michelle!

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte