Zendaya repost foto van Yuki Kempees: ‘Very cute’

Schermopname 826 e1696018376100

@Zendaya

Er is iets heel bijzonders aan de hand de afgelopen dagen. Zendaya is namelijk gespot in Amsterdam, maar ze beweegt niet echt. Prachtig als altijd, maar stijf. En dat komt omdat het niet écht de actrice is, maar een wax-figuur.

Yuki Kempees en zijn vriendin Lizzy van der Ligt moesten natuurlijk wel even met haar op de foto en dat valt op.

Zendaya repost foto van Yuki Kempees: ‘Very cute’

De foto’s gaan het internet over dus het is niet zo gek dat mensen over de hele wereld deze beelden zien. Maar het heeft nu dus zelfs de échte Zendaya bereikt, die deze foto’s zelf repost op haar Instagram Story.

Instagram @Zendaya Instagram @Zendaya

Ook de vriendin van Yuki, influencer Lizzy van der Ligt, wordt gerepost.

Instagram @Zendaya Instagram @Zendaya

Ze vindt het ‘very cute’, maar ook heel ‘random’. Snappen we ook wel.

 

Luister onze podcast De GroepsApp

Zendaya is weer op het witte doek te zien

Nog een klein half jaar, dan is Zendaya te zien in de bios. De Amerikaanse actrice speelt in de film Challengers (die nu al de hoge verwachtingen waarmaakt) over een professioneel tennister. In de film zien we de ingewikkelde liefdes-of lustverhouding tussen drie jonge tennisspelers en de trailer belooft al heel veel goeds.

De film Challengers legt de lat hoog

Het verhaal gaat om Tashi (Zendaya dus) een tennister die nu coach is en die haar man Art getraind heeft van middelmatige speler naar Grand Slam-wereldkampioen. Art gaat even niet zo lekker en daarom besluit Tashi om hem in te schrijven voor een Challenger evenement. Dit event is niet van hoog niveau, maar zo kan hij wel even zijn zelfvertrouwen opkrikken. Tijdens deze wedstrijd staat hji tegenover Patrick – een speler die ooit heel goed was en nu last heeft van een soort burn-out. Om het allemaal nog wat pittiger te maken.. Patrick is de ex-beste vriend van Art én de ex-vriend van Tashi. Ingewikkeld much? Ja zeker. En om het allemaal nóg ingewikkelder te maken hadden de drie in hun tienerjaren ook nog eens een trio.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte